Amna și-a retras copilul de la grădiniță: "Nu puteam sta cu el în spital"

ammmmnn.jpg

Amna, Amna fiu
Amna lansează o piesă alături de fiul ei
Foto Instagram

Amna a trecut prin momente grele cu fiul ei care s-a îmbolnăvit la grădiniță și a hotărât să-l retragă pentru o perioadă pentru a nu se agrava situația.

Amna este apreciată de tot mai mulți oameni pentru piesele pe care aceasta le interpretează. Vedeta are o dragoste imensă pentru fiul ei, drept urmare, artista a hotărât să-l includă în noua sa piesă, acolo unde David va avea o parte în care va cânta. 

ammm.jpg

Amna, Amna fiu
Amna, probleme cu fiul ei
Foto Instagram

"A împlinit 3 ani și patru luni. O să apară în noul videoclip și o să cânte la final. Eu am aflat în ajunul Crăciunului că sunt însărcinată. L-am dus la grădiniţă şi a luat nişte viroze. Eu aveam multă treabă şi nu puteam sta cu el în spital, aşa că am preferat să îl iau cu mine peste tot. Acum a făcut şi varicelă, dar după ce o să îşi revină o să se întoarcă la grădiniţă. Acum aştept ptima lui iubită pentru că am auzit că o să se îndrăgostească pe la 4 ani", a declarat Amna pentru Antena Stars.

Loading...

Citește și

  • amna

    Numai mamă să nu fii, atunci când copilul e bolnav şi suferă pe un pat de spital. Amna a trăit o astfel de experienţă nefericită cu băieţelul ei de un şi jumătate, care a avut nevoie de îngriji medicale după ce a contactat un virus periculos. Micuţul a stat 12 ore pe perfuzii şi şi-a băgat mama în sperieţi.

  • Amna a fost invitată luni seară (18 aprilie) în platoul emisiunii ''Teo Show'' de la Kanal D, unde a vorbit despre boala micuțului ei.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1