Amalia Năstase, declarații despre Ilie, la 9 ani de la divorț: «Îi mulțumesc pentru minunile de copii pe care îi avem împreună»

amalia-ilie-nastase.jpg

Ce spune Amalia Năstase despre Ilie Năstase, la 9 ani de la divorț, după ce ambii și-au refăcut viața sentimentală alături de alte persoane
Foto: Arhivă personală

Chiar dacă au divorțat în urmă cu mulți ani, Amalia Năstase încă vorbește cu multă admirație și considerație despre fostul ei partener, tenismenul Ilie Năstase, care i-a dăruit doi copii. Ambii și-au refăcut viețile amoroase însă au în continuare o relație bună, mai ales că Amalia a susținut de-a lungul timpului că îi va fi mereu acestuia recunoscătoare pentru ascensiunea sa în societate încă de când a devenit doamna Năstase.

Amalia Năstase, care s-a recăsătorit, a vorbit pentru revista VIVA! despre relația cu fostul soț Ilie Năstase și despre cât de mult a contat prezența lui în viața sa. Cei doi au două fete, de care se ocupă împreună, chiar dacă au divorțat în urmă cu câțiva ani. Amalia provine dintr-o familie săracă, iar căsnicia cu Ilie i-a întins mâna către lumea bună, lucru pentru care aceasta spune că îi va fi mereu recunoscătoare fostului soț, însă explică și că unele merite sunt ale ei și ale familiei sale, în același timp.

Ce spune Amalia Năstase despre fostul soț Ilie Năstase, la 9 ani de la divorț

„Când ai copii împreună cu cineva, vei fi mereu apropiat de persoana respectivă. Eu îl respect foarte mult pe Ilie și cred că, în afară de Ion Țiriac, sunt singura persoană care știe cu adevărat cât de valoros este el ca imagine pentru România. Orice imagine ar avea el prin presa de aici, nu poate șterge un milimetru din dragostea cu care e văzut în străinătate.

În legătură cu fetele, el se vede mereu cu ele și le iubește foarte mult. Se mândrește cu ele și ele sunt foarte mândre că sunt fetele primului număr 1 mondial din istoria ATP-ului”, a declarat Amalia Năstase pentru sursa anterior menționată. Când a fost întrebată cât de mult a ajutat-o căsnicia cu Ilie Năstase, Amalia a făcut dezvăluiri emoționante despre tatăl fetelor sale. 

amalia-nastase-familie.jpg

Amalia Năstase are două fete alături de Ilie Năstase și un băiețel alături de actualul ei soț, Răzvan Vasilescu
Foto: Instagram

Spune că mariajul cu Ilie a ajutat-o în viață, dar are și ea meritele sale

„Cred că ce am făcut eu în mariajul cu Ilie Năstase m-a ajutat în viață. Tot din trecutul meu m-a adus unde sunt azi. Poți fi cu un om cunoscut, dar dacă ajungi cu el undeva și ești plantă, nu te ajută cu nimic. Eu am reconstruit de la zero multe lucruri în viața mea, inclusiv reputații și la rândul meu am fost ajutată de foarte mulți oameni să cresc și să merg mai departe. Iar pentru asta, m-am bazat pe educația de acasă și pe sacrificiile pe care părinții mei le-au făcut pentru mine.

Ei au vrut să fiu capabilă să mă descurc oriunde și cu oricine în viață și au sacrificat multe să mă țină la școală, cu meditații și cu tot ce îmi doream. Anul acesta l-am pierdut pe tata și îmi amintesc cum, după ”revoluție” (da, știu, am pus ghilimele), când toată lumea era pe jaf, foștii secretari de partid convertiți în directori au făcut praf și întreprinderea Automatica, unde tata era electrician-șef.

Au vândut bucată cu bucată halele și au dat afară foarte mulți oameni, printre care și pe tata, care era aproape de pensie. El a trebuit să se întoarcă și să fie paznic de noapte acolo, ca să aibă bani să fac eu meditații. Mama, la fel, a muncit din greu să îmi plătească mie tot ce îmi trebuia la școală. Ei sunt oamenii care au construit-o pe Amalia cu sacrificii enorme. Le mulțumesc mereu și îi iubesc mult. Dar da, bineînțeles că a contat că am fost cu un om ca Ilie, de la care am învățat enorm de multe și căruia îi mulțumesc și mai ales îi mulțumesc pentru minunile de copii pe care îi avem împreună. Sunt recunoscătoare pentru tot trecutul meu și foarte mândră de ce am realizat și îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi că face minuni prin mine”, a mai spus Amalia.

 

 

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1