Tatăl Amaliei Năstase a murit. Mesajul dureros al vedetei: «Eu am fost sufletul lui»

amalia_646x404.jpg

Amalia Năstase este în doliu deoarece tatăl vedetei a murit

Amalia Năstase trece prin clipe grele deoarece tatăl ei a decedat vineri, 12 iulie. Vedeta a scris un mesaj emoționant pe rețelele de socializare unde a anunțat că ea și rudele sale și-au luat la revedere de la unul dintre cei mai importanți membri ai familiei.

Tatăl Amaliei Năstase a decedatm dar fiica sa are numai vorbe frumoase de spus despre el. Pentru fosta soție a lui Ilie Năstase, tatăl ei a fost cel maib un tată pe care l-ar fi putut avea. 

Vedeta a povestit, pe scurt, cum a arătat viața tatălui ei, chiar de pe vremea când el avea 3 ani. Alături de mesajul scris despre tatăl ei, Amalia Năstase a atașat și o imagine cu el din copilărie. 

„Băiețelul din poză e tata, Puiu îi spuneau toți. Avea 3 ani și ceva și urma să își piardă tatăl în război. Apoi, împreună cu mama lui, bunica mea, contabil șef la Banca Națională, vor fi dați afară din casa lor de către comuniști pentru că erau burghezi. De-a lungul vieții, el va fi dat afară de la un liceu, și va termina la alt liceu, apoi dat afară de la facultate și nu va mai fi primit înapoi vreodată tot din pricina “originii nesănătoase”. Apoi, peste mulți ani a cunoscut-o pe mama și m-a avut pe mine. Eu am fost sufletul și viața lui. TOT ce a făcut, a făcut din dragoste pentru fata lui. În viața mea nu l-am auzit ridicând glasul la mine, nu m-a certat, nu a avut nici un cuvânt urât pentru nici o greșeală de a mea deși viața lui nu a fost deloc ușoară, dimpotrivă. Pentru mine el a fost și va rămâne cel mai bun tată din lume. Astăzi ne-am despărțit în această lume dar știu că el va fi mereu undeva deasupra, veghind asupra noastră. Te iubesc, tati”, a scris Amalia Năstase pe Instagram.

65794526_648697758932779_885335406560029068_n.jpg

Tatăl Amaliei Năstase a decedat
Foto Instagram
 
Loading...

Citește și

  • amalia nastase

    Amalia Năstase merge în paşi de dans şi are motive suficiente să plutească de fericire. Bruneta a slăbit 25 de kilograme cu ajutorul dietei oloproteice pe care a început-o în urmă cu trei luni. Sâmbătă seara, femeia de afaceri a atras toate privirile la o nuntă la care a fost invitată. Îmbrăcată într-o rochie midi de culoare neagră, care s-a mulat perfect pe noul ei trup, bruneta a stat numai pe ringul de dans, arătând tuturor că nu mai poate fi criticată din cauza kilogramelor în plus.

  • amalia nastase slaba

    Toți ochii sunt aţintiţi asupra Amaliei Năstase şi pe bună dreptate. Este jovială, dar şi mai subțire cu 22 de kilograme. Din martie și până acum, după încercări repetate de a ţine diferite regimuri alimentare, Amalia Năstase a intrat într-un programul medical și nutrițional al profesorului italian Giuseppe Castaldo, adaptat nevoilor ei. Este vorba despre dieta oloproteică cu care a slăbit spectaculos.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1