Alina și Ilan Laufer vor avea gemeni: «După 8 ani de încercări, acum e un șoc pentru noi»

alina-laufer.jpg

alina laufer-ilan-laufer-karina
Alina Laufer este fericită că tratamentele făcute au avut rezultat, iar acum este însărcinată
foto: arhivă personală

La 38 de ani, Alina Laufer va deveni mămică de gemeni. Ea și soțul ei, politicianul și omul de afaceri Ilan Laufer (37 ani), care s-a înscris acum în cursa pentru Primăria Capitalei, vor avea gemeni. Ambii soți sunt în culmea fericirii, mai ales că s-au chinuit timp de 8 ani să devină părinți.

Alina Laufer este însărcinată în 10 săptămâni și azi a fost pentru prima oară însoțită, la control. La inseminare s-a dus singură și era momentul acum ca și soțul ei să vadă cum decurge sarcina! Surpriza a fost de proporții atunci când cei doi au aflat că s-au prins ambii embrioni care au fost implantați la inseminare și că se dezvoltă normal! Așadar, Alina și Ilan Laufer sunt acum în culmea fericirii! Imediat ce a aflat că va avea gemeni, Ilan Laufer a postat filmulețul de la ecografie pe pagina sa de Facebook!

“Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest dublu miracol pe care l-am adus în viața noastră după 8 ani de încercări. Azi am fost cu Alina la ecografie și am aflat că vom avea gemeni. I-am văzut și le-am ascultat pentru prima dată inimioarele cum bat tare, tare!”, a spus omul de afaceri și politicianul.

Alina Laufer: "Este o sarcină bivitelină, gemenii nu vor fi identici"

“Știam că la inseminare au fost doi embrioni, însă așteptam să văd dacă s-au prins amândoi. Erau deja măricei și azi dimineață ni s-a confirmat minunea! Vom avea gemeni! Ilan este și el foarte fericit, că în sfârșit, după 8 ani în care ne-am dorit extrem de mult să devenim părinți, ne-am chinuit și am făcut mai multe proceduri, în sfârșit se va întâmpla. Chiar râdeam cu el și spuneam că sunt copii de campanie, i-am făcut între strâns de semnături, stat în picioare și alte alergături. Nu îi vine să creadă, deja se gândește că va scoate doi copii campioni, e foarte motivat. După atâția ani de încercări acum este un șoc pentru noi că se întâmplă acest lucru! Totul este în grafic și decurge ok. Este o sarcină bivitelină, gemenii nu vor fi identici, sunt șanse mari să fie băiat și fată. Noi începem să ne pregătim încet-încet. Va trebui sigur să ne schimbăm mașina și să ne luăm probabil o bonă internă”, a declarat Alina Laufer pentru Click!

alina-ilan-laufer2.jpg

Ilan, Alina și Karina

A poftit la sushi

Pe lângă ciorbe și acrituri, viitoarea mămică de gemeni a poftit și la sushi, așa că începe să aibă tot felul de pofte variate. Alina se bazează pe fetița ei de 12 ani, Karina, rezultată din căsătoria cu artistul Jorge, că îi va fi ajutor de nădejde. “Au trecut 12 ani de la prima naștere, au apărut o grămadă de gadgeturi și toate nebuniile, am păstrat și câteva hăinuțe de la Karina, sunt la mama, abia aștept să cumpăr de toate pentru gemeni. Kari e acum la școală și i-am dat filmulețul cu frățiorii să îl vadă și ea. E fericită, am pregătit-o cât am putut de bine și pentru gemeni, sper să mă ajute. Am tot felul de pofte, am poftit la sushi recent…”, a mai spus viitoarea mămică de gemeni.

Citește și:

EXCLUSIV Totul despre sarcina Alinei Laufer: «Am fost singură la inseminare»

INTERVIU Jorge, secrete din căsnicia cu Ramona, soția cu 9 ani mai mare. "Nici nu se punea problema de a fi împreună"

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1