EXCLUSIV Totul despre sarcina Alinei Laufer: «Am fost singură la inseminare»

alina-ilan-laufer.jpg

Ilan și Alina Laufer și-au dorit enorm un copil
foto: arhivă personală

Alina Laufer (37 de ani) este fericită că visul de a deveni mămică alături de soțul ei, omul de afaceri și politicianul Ilan Laufer (37 de ani), a prins contur. În urma unui alt proces de inseminare a rămas, în sfârșit, însărcinată.

Cei doi își doreau de mult timp un copil și de peste 8 ani încearcă să îl aibă, iar fosta soție a lui Jorge (George Papagheorghe) a fost supusă la diverse tratamente și inseminări până când a reușit să rămână gravidă. Acum este însărcinată în 10 săptămâni, iar sarcina decurge foarte bine. Alina Laufer a povestit pentru Click cum se simte acum, ce pofte are și ce sentimente o încearcă. 

"Grețurile nu mă omoară așa de rău cât mă omoară somnul"

“În ultima vreme am fost foarte obosită, am murit de somn, grețurile nu mă omoară așa de rău cât mă omoară somnul, mă iau de pe la ora 10-11 și mă țin, nu știu cât, că apar și seara. Sunt în 10 săptămâni, decurge totul ok și minunat. Sarcina e corespunzătoare. Ultima dată când am fost i-am auzit inimioara și am fost super emoționată. Familia mea e super încântată, Karina mă tot întreabă dacă am lapte deja (râde). Karina împlinește 12 ani în luna noiembrie, o să fie o diferență, dar mă bazez pe ajutorul ei. Am fost singură la procedura de inseminare, nu l-am luat pe Ilan cu mine. Nici la doctor să vadă bebelușul nu l-am luat încă, dar o să mergem împreună la următoarea vizită la medic”, ne-a declarat, în exclusivitate, Alina Laufer.

alina-ilan-laufer2.jpg

Ilan, Alina și Karina

“Am pofte de orice, am mâncat duminică la mama ciorbă de cocoș, după aceea m-am dus la restaurant cu ea și am mâncat și ciorbă de porc… Poftesc la acrituri, ce e sărat, acru, la dulce nu atât de mult, deocamdată. Încerc să mă duc cât de mult pot la ai mei, la Cornu, să stau acolo pe cât posibil. Îmi gătește mama o dată pe săptămână, mă duc și iau de mâncare de acolo. În ultima vreme nu am reușit să mai gătesc, mi se face greață numai de la miros, cât eram eu de pasionată. Am zis să fac și eu creier pane pentru prima dată pentru că nu am făcut niciodată, dar cu greu l-am finalizat. Până la urmă am făcut și chiar i-a plăcut lui Ilan și a fost mega încântat, a mâncat tot”, a mai spus soția lui Ilan Laufer.

Își dorește un băiețel

Având în vedere că Alina Laufer are o fată de 12 ani din prima sa căsătorie cu artistul Jorje, pe Karina, ea își dorește acum ca bebelușul să fie băiat! Soțul ei însă, Ilan Laufer, se gândește că băieții sunt mai răsfățați și prea mămoși așa că și-ar dori să aibă o fetiță. “Ilan e încântat foarte tare, dar abia acum a început să conștientizeze mai mult, evoluează sarcina, nu își dădea seama. Săptămâna asta mergem la primul consult împreună, nu l-am luat niciodată  cu mine la medic, nici când am făcut inseminarea, m-am dus singură, așa sunt eu, mai curajoasă. Eu, ca să fiu sinceră, mi-aș dori un băiat, el vrea fată, ca s-o mărităm repede (râde). Mereu spune că băieții sunt mămoși și mai răsfățați și se desprind mai greu de casă”, a mai completat Alina.

Citește și:

EXCLUSIV Primele poze cu Alina Laufer gravidă. Poartă numele soțului pe masca de protecție

INTERVIU Jorge, secrete din căsnicia cu Ramona, soția cu 9 ani mai mare. "Nici nu se punea problema de a fi împreună"

Loading...

Citește și