Alina Laufer: “Nu vom face botez, vom face doar circumcizia pentru Nathaniel”. Poze cu toată familia

alina-laufer-ilan.jpg

Ilan și Alina Laufer, prima poză cu gemenii, la plimbare
foto: Instagram

Alina Laufer a așteptat 9 ani ca să aibă copii cu Ilan, iar acum gemenii le-au adus o explozie de fericire în familie, mai ales că s-au recuperat bine, după ce au fost născuți prematur. O singură problemă are însă Alina: recunoaște că s-a saturat de întrebările legate de botez și face lumină în acest sens.

“Nu vom face botez, la evrei nu există acest obicei. Va trebui să facem circumcizia, însă Nathaniel a fost prea mic. Nu puteam face acum, în pandemie, petrecere. O să facem însă un party cu prietenii și familia cand scăpăm de pandemie”, a spus Alina la Exclusiv VIP, emisiunea realizată de Cristi Brancu, la Prima TV. Fericiți că sunt împreună acasă, soții Laufer își fac curaj pentru prima călătorie mai lungă, a gemenilor. „Am plecat cu cei mici. Am fost la părinții mei, în Prahova. Am vrut să vedem dacă ne descurcăm, au fost foarte cuminți și am căpătat curaj. Vrem să plecăm cu ei în vacanță, pentru că am stat foarte mult în spital și în casă. Suntem doi părinți fericiți, eu și Ilan ne sincronizăm perfect. Mă ajută la băiță și a făcut și o tură de noapte”, i-a povestit Alina Laufer lui Cristi Brancu.

Băiețelul a făcut hemoragie pulmonară în maternitate

Experiența trăită în maternitate și nașterea prematură, care i-a pus în pericol pe cei mici, au marcat-o pe Alina. Ea spune că a încercat să ia tot ce este mai bun din experiență si să se bucure de ceea ce are. Au existat însă, în spital, și multe clipe grele. “Am fost să stau de vorba cu medicul și a trebuit să fiu foarte puternică. Chiar și medicul a spus că discuția asta grea, legată de starea de sănătate a copiilor, nu trebuie să fie purtată doar cu un părinte. Dar asta a fost situația. La un moment dat, Nathaniel s-a simțit mai bine după operație, l-au detubat și seara a venit medicul de gardă să îmi spună că a avut o nouă criză, a făcut hemoragie la plămâni și că trebuie intubat din nou. A fost groaznic”, își amintește Alina greutățile din maternitate.

alina_laufer2.png

Alina Laufer a intrat în direct, cu gemenii în brațe

Până când lucrurile vor intra în normal, soții Laufer mai au de trecut câteva hopuri. “Am așteptat acești copii 9 ani de zile. Avem în continuare controale, am primit la externare o listă cu instrucțiuni. Trebuie să mergem la control oftalmologic o dată la 2 săptămâni, pentru că prematurii dezvoltă retinopatie, avem control neurologic, ecografii de șold. În cazul copiilor prematuri sunt o serie de controale ce trebuie respectate”, i-a povestit soția lui Ilan Laufer lui Cristi Brancu, la Exclusiv VIP, emisiune difuzată de Prima Tv de luni până joi, de la 15.00.

alina_laufer.png

Alina Laufer a fost cu gemenii la părinții ei, în Prahova

Alina Laufer a născut prematur, pe 15 februarie

Alina Laufer (39 ani), fosta soție a artistului Jorge, a născut prematur o pereche de gemeni pe data de 15 februarie. Mămica și bebelușii au părăsit Maternitatea Giulești după 38 de zile petrecute acolo, sub îngrijirea medicilor. Omul de afaceri Ilan Laufer și-a dorit enorm copii cu frumoasa lui soție și, după mai multe încercări de fertilizare in vitro, Alina a rămas însărcinată în vara anului trecut.

Citește și:

Alina Laufer, primele declarații după ce a născut prematur. „Băiețelul are nevoie de ajutor”

EXCLUSIV Ilan și Alina Laufer și-au dus gemenii acasă, după 38 de zile: “Jorge și Karina i-au cumpărat cercei fetiței"

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1