EXCLUSIV Ilan și Alina Laufer și-au dus gemenii acasă, după 38 de zile: “Jorge și Karina i-au cumpărat cercei fetiței"

alina-laufer-externare.jpg

Alina Laufer arată foarte bine și radiază de fericire
fotografii: Blitz / Click!

Alina Laufer (39 ani), fosta soție a artistului Jorge, a născut prematur o pereche de gemeni pe data de 15 februarie. Fetița și băiețelul sunt acum în afara oricărui pericol, au luat în greutate și sunt dornici să își cunoască întreaga familie, dar și pe surioara lor mai mare, de 12 ani, Karina. Astfel, mămica și cei doi copii au fost externați azi, în jurul prânzului, de la Maternitatea Giulești, iar fotoreporterii Click! au surprins primele imagini.

alina-ilan-laufer.jpg

Alina și Ilan Laufer
foto: arhivă personală

Tăticul Ilan Laufer este în culmea fericirii și extrem de emoționat, pentru că a visat mulți ani la acest moment care a fost posibil abia după mai multe proceduri eșuate de fertilizare in vitro. Cel mai important este că azi și-a cunoscut și el “pe viu” gemenii, nu doar din poze, pentru că din cauza pandemiei de Coronavirus omul de afaceri nu a putut intra în spital să își vadă nou născuții.

Alina Laufer, primele declarații despre externare: "Abia aștept să îi duc în camera lor superbă"

“Le-am făcut  bebelușilor externarea și sunt foarte fericită că mergem, în sfârșit, la noi acasă! Eu credeam că plecăm pe la sfârșitul lui aprilie, dar uite că doamna doctor ne-a dat voie să mergem deja acasă, după 5 săptămâni și jumătate, aproape 6, de spitalizare! Gemenii sunt bine, iar sora lor abia așteaptă să îi întâlnească! Să nu mai spun de Ilan care nu i-a văzut deloc și nu mai poate. A făcut și cursuri de siguranță auto pentru bebeluși și este pregătit să își ia în serios mult așteptatul rol de tată! Jorge și Karina, fetița noastră, i-au cumpărat micuței prima pereche de cercei din viața ei și abia aștept să îi punem! Karina este și ea entuziasmată. Mă tot întreba când venim acasă! Aș fi putut să plec de vineri din spital, însă mie mi-a fost frică și am tot amânat momentul! Eu m-am recuperat! Sunt foarte ok, am avut tot timpul o stare de spirit bună și nu am plâns deloc în spital. M-am documentat despre copiii născuți prematur și știam exact care sunt riscurile și ce trebuie făcut. Am avut încredere în echipa de doctori de la Giulești și știam că totul trebuie să fie bine! Nu mai pot de dragul lor! Abia aștept să îi duc în camera lor superbă pe care le-am pregătit-o acasă!”, a mărturisit Alina Laufer, exclusiv pentru Click! chiar înainte să plece de la spital. 

1/7

Citește și:

Alina Laufer, primele declarații după ce a născut prematur. „Băiețelul are nevoie de ajutor”

Alina Laufer a născut prematur. Ilan Laufer: “Cei mici se află la incubator și Alina, la terapie intensivă”

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilan Laufer (@ilanlaufer)

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5