Alin Oprea s-a mutat la mare cu iubita lui, Medana. Ce se întâmplă cu divorțul

alin-oprea-medana.jpg

Alin Oprea și iubita lui, Medana
Citeste tot despre: 

Alin Oprea a plecat la mare cu iubita lui, Medana, pentru a onora nişte contracte pe Litoral. Va sta acolo toată vara şi speră ca, la întoarcere, să fie un bărbat liber. Solistul trupei Talisman se află în plin proces de divorţ de soţia lui, Larisa, şi abia aşteaptă să treacă vacanţa judecătorească pentru a finaliza actele. 

Alin Oprea (49 ani) e cu totul alt om de când este cu actuala parteneră de viaţă, Medana. Recent, o fotografie superbă cu cei doi la malul mării a stârnit multă admiraţie din partea fanilor, dar probabil şi ceva invidie din partea soţiei, cu care se judecă acum în procesul de divorţ. După ce un an a avut toate concertele suspendate, solistul de la Talisman şi-a luat iubita şi a plecat pe Litoral, unde va petrece toată vara, exact ca-n vremurile bune. “Am plecat la mare, unde am început evenimentele. În plan personal merge totul super în relaţia cu iubita mea, Medana, iar de partea cealaltă (n.r. legat de divorț) sunt procesele, însă acum e vacanţă judecătorească şi ne mai vedem la toamnă”, ne-a declarat Alin Oprea.

Alin şi Medana vor sta toată vara pe Litoral, unde solistul are spectacole

Solistul şi soţia lui, Larisa, au anunţat că divorţează în urmă cu un an. El abia aşteaptă să încheie socotelile cu femeia alături de care a bifat 23 ani de căsnicie şi să-şi refacă viaţa alături de Medana. Vara aceasta, el va putea fi ascultat în mai multe resorturi de lux din staţiunile româneşti.  “Deoarece activitatea de organizare evenimente/concerte a început doar teoretic, neavând un cadru legal clar şi norme precise, ne-am focalizat toată atenţia pe evenimentele organizate pe litoral. Şi vom avea foarte multe. În Mamaia voi cânta la Phoenicia Resort, Terasa Matteo, Hotel Majestic, Hotel Malibu, Hotel Dorna şi Terasa Bueno din Satul de Vacanţă. Apoi la Eforie Nord, la Hotel Union şi Eforie Aqua Park. Lista continuă cu terasa Casa Ţărănească din Costineşti, terasa La Rotisor din Neptun, terasa Ceaunul lu Ion - Jupiter, mai multe hoteluri şi terase din Cap Aurora, Venus şi Saturn”, ne spune cântăreţul. 

Citește și:

INTERVIU-BOMBĂ! Alin Oprea, totul despre divorț, alcool și noua relație: «Am fost un bărbat bun. Poate că am obosit»

EXCLUSIV Alin Oprea a sărbătorit doi ani de relație cu Medana. Ce surpriză i-a făcut cântărețul iubitei

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1