EXCLUSIV Alin Oprea a sărbătorit doi ani de relație cu Medana. Ce surpriză i-a făcut cântărețul iubitei

alin-oprea-medana.jpg

alin oprea si medana
Alin Oprea și Medana au sărbătorit doi ani de relație
foto: arhiva personală

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Alin Oprea (49 de ani) și Medana au sărbătorit cu mare fast împlinirea a doi ani de relație. Cei doi își aduc dovezi de iubire ori de câte ori au ocazia, dar de data aceasta s-au întrecut pe ei înșiși. Alin și-a surprins iubita cu un aranjament floral din 1.500 de trandafiri, iar Medana i-a dăruit două torturi, preparate chiar de ea.

Se pare că relația celor doi înaintează cu pași repezi spre o nouă căsnicie pentru Alin Oprea, Medana fiind femeia care i-a schimbat viața artistului.
“Tocmai s-au împlinit doi ani de la momentul care urma să-mi schimbe total viața, de la momentul în care am început să înțeleg ce înseamnă cu adevărat iubirea, respectul și demnitatea, de la momentul în care am realizat că nu este de ajuns să îmbătrânești frumos lângă cineva, ci mai mult decât atât, că poți întineri de-a dreptul lângă cineva care îți oferă ceea ce sufletul, mintea și trupul tău au atâta nevoie. S-au împlinit doi ani de la prima întâlnire aparent întâmplătoare cu iubita mea Medana, un moment magic în care am simțit amândoi acea chemare pe care o așteptam de o viață.

Cadourile oferite reciproc au fost de suflet. Eu am surprins-o cu un aranjament floral deosebit cu mesajul «Medana, te iubesc!», format din peste 1.500 de trandafiri, iar eu am primit două torturi, preparate personal de către ea, cu inscripțiile «Alin, te iubesc enorm!» și «2 ani, La mulți ani!».

alin-oprea-iubita-cadou.jpg

aranjament floral te iubesc
Alin Oprea și-a surprins iubita cu un aranjament floral romantic
foto: arhiva personală

 

Pentru că a fost o zi superbă de primăvară, la fel de frumoasă ca relația noastră, cu soare, liniște și pomi înfloriți, am ieșit la o plimbare într-un loc emblematic din centrul orașului și am stat îmbrățișați minute în șir pe o băncuță unde i-am «furat» și o sărutare”, a declarat Alin Oprea, în exclusivitate pentru Click!

Citește și:

Alin Oprea despre divorțul de Larisa: “Este cel mai trist moment pe care l-am trăit în viața mea”

EXCLUSIV Iubita lui Alin Oprea rupe tăcerea. Poze de cuplu şi declarații de iubire: «Tu eşti culoarea din viaţa mea»

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul