Alin Oprea s-a logodit "din greșeală". Cum îi merge cu iubita, dar și cu concertele

alin-oprea-medana.jpg

Alin Oprea și iubita lui, Medana

Alin Oprea nu este încă divorțat oficial, dar a făcut un pas important în viața lui amoroasă. După doi ani cu frumoasa brunetă Medana, solistul de la Talisman a anunțat că s-a logodit.

Până la finalizarea divorțului de soția lui, Larisa, Alin Oprea (49 ani) se află alături de iubita lui, Medana, pe litoral, unde acesta cântă în mai multe locații de lux și la terase din stațiunile noastre. Cei doi sunt împreună din mai 2019, iar artistul a ținut să arate acest lucru și pe pagina sa de Facebook, unde și-a actualizat datele personale. Însă, din greșeală, în loc să selecteze "într-o relație", a selectat opțiunea de "logodnă". Asta nu schimbă însă cu nimic relația lui cu Medana, care merge din ce în ce mai bine.

Are succes pe Litoral

Cântărețul este fericit că și-a găsit liniștea alături de iubita lui, dar și că pe litoral este lume care vine să îl asculte, iatr locurile sunt ocupate la programul lui. ”Este super. Merge mai bine ca niciodată”, ne-a spus Alin Oprea. Mutat peste vară la mare, el speră ca după vacanța judecătorească să se încheie și divorțul de fosta lui soție. ”Ne-am focalizat toată atenţia pe evenimentele organizate pe litoral. Şi vom avea foarte multe. În Mamaia voi cânta la Phoenicia Resort, Terasa Matteo, Hotel Majestic, Hotel Malibu, Hotel Dorna şi Terasa Bueno din Satul de Vacanţă. Apoi la Eforie Nord, la Hotel Union şi Eforie Aqua Park. Lista continuă cu terasa Casa Ţărănească din Costineşti, terasa La Rotisor din Neptun, terasa Ceaunul lu Ion - Jupiter, mai multe hoteluri şi terase din Cap Aurora, Venus şi Saturn”, spune cântăreţul. 

Citește și:

EXCLUSIV Alin Oprea o acuză pe Larisa de infidelitate: «Își găsea consolarea în brațele altor bărbați. Un neamț a și divorțat pentru ea»

Alin Oprea s-a mutat la mare cu iubita lui, Medana. Ce se întâmplă cu divorțul

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1