Alin Oprea de la Talisman divorțează? Poza cu care soția lui, Larisa, și-a îngrijorat fanii

alin_oprea-larisa_oprea.jpg

Alin și Larisa Oprea, pe vremea când în viața lor erau doar zâmbete
foto: arhivă personală

Unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz se află în situația de a divorța, după 22 de ani de căsnicie. Alin Oprea de la Talisman și partenera sa, Larisa, s-au distanțat și la propriu, și la figurat, după ce ea a plecat să locuiască în Anglia, alături de copii, care studiază acolo. Solistul a rămas cu soacra, în țară, și iată în ce impas au ajuns cu toții.

În urmă cu aproape trei luni, Larisa Oprea publica un mesaj emoționant pe Facebook, o declarație de dragoste pentru soțul ei, Alin Oprea, solistul trupei Talisman. Împlineau 22 de ani de căsnicie, iar cu acea ocazie ne-a oferit și un interviu, în care ne spunea cât este de fericită. "Astăzi se împlinesc 22 de ani de la nunta noastră. Au fost 23, pentru că suntem împreună de 23 de ani, frumoși, chiar dacă în ultimii trei ani nu mai locuim împreună ne vedem de câte ori putem, zboară el la noi, zburăm noi acasă. Avem doi copii minunați, o familie unită și împlinită. Ne-am cunoscut pe data de 30 noiembrie la un concert Talisman, în Buzău, orașul meu natal. Eu sunt aici, dar vorbim în fiecare zi", ne-a menționat atunci soția lui Alin Oprea, tocmai din Anglia, unde se stabilise provizoriu cu cei doi copii ai lor.

larisa-oprea.jpg

Larisa Oprea pare plânsă, tristă și absentă în această poză, care i-a pus pe gânduri pe fani
foto: Facebook

Larisa Oprea, fotografia cu care și-a îngrijorat fanii

Iată însă că lucrurile ar fi degenerat, iar relația lor ar fi acum în colaps, anunță Cancan.ro. Se pare că celebrul interpret al pieselor "Atât de singur" sau "Numai una"  nu s-ar mai fi înțeles deloc cu mama copiilor săi și au decis să divorțeze. Contactată telefonic de ziarul Click!, pe un ton extrem de ciudat, din care se putea deduce cu ușurință că lucrurile nu sunt tocmai roz, Larisa s-a rezumat să spună: "Nu vreau să comentez deloc acest subiect și vă rog să nu vă supărați". Mai mult, pe contul ei de Facebook, bruneta a publicat o fotografie în care pare foarte tristă, plânsă, iar prietenii din listă chiar au întrebat-o ce se întâmplă cu ea. Unii dintre ei i-au transmis mesaje de susținere, de parcă ar fi cunoscut apăsarea ei.

alin-oprea-larisa-oprea.jpg

Alin și Laris Oprea au împlinit 22 de ani de căsnicie
Alin și Laris Oprea au împlinit 22 de ani de căsnicie
foto: arhivă personală

Se pare că relația lor s-a șubrezit odată cu plecarea Larisei în Anglia. În 2017, partenera "talismanului" s-a mutat la Londra cu cei doi copii ai lor, acolo unde aceștia își continuă studiile. Melissa (18 ani) este în clasa a 12-a la cel mai important colegiu de muzică din lume - BRIT School London (British Record Industry Trust School), iar Adrian (21 de ani) este student la The British and Irish Modern Music Institute (BIMM), tot cu profil muzical. Aflați la o depărtare de 2.000 de kilometri, Alin și Larisa au încercat să nu se distanțeze și în relație, așa că au făcut naveta lunar, cel puțin în primul an. În plus, lucrurile păreau destul de bune având în vedere că artisul a locuit în această perioadă cu soacra, care îl aștepta de la concerte cu mâncare caldă, îi spăla hainele și i le călca. Unii s-au întrebat dacă nu cumva divergențele ar fi apărut chiar din cauza soacrei lui Alin, dar se pare că, per total, a fost un cumul de factori care ar fi contribuit la neînțelegerile dintre cei doi soți și la separarea lor. Nici măcar cei doi copii pe care îi au împreună nu au reușit să îi facă să se împace. Rămâne de văzut dacă deciza despărțirii se va concretiza la notar sau la tribunal. 

 

Loading...

Citește și

  • Cei patru artişti de calibru, care odinioară învârteau femeile pe degete, căci erau talentaţi şi şarmanţi, nu credeau că vor renunţa vreodată la burlăcie. Cum de ceea ce fugi nu scapi, iată că şi pe ei i-a lovit dragostea fulgerător chiar la show-urile lor, femeile iubite aflându-se printre spectatori.

  • Alin Oprea (45 de ani), solistul trupei Talisman, și soția sa Larisa sunt împreună de mai bine de 20 de ani și formează o frumoasă familie de 18. Deși în toți acești ani au fost de nedespărțit, lucrurile s-au schimbat. Cei doi se vor separa temporar din cauza copiilor. Mai exact, Larisa se mută la Londra cu fiica sa, care își continuă studiile în Anglia.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1