Alin Oprea și soția sa au împlinit 22 de ani de căsnicie, dar de trei ani nu mai locuiesc împreună

alin-oprea-larisa-oprea.jpg

Alin și Laris Oprea au împlinit 22 de ani de căsnicie
Alin și Laris Oprea au împlinit 22 de ani de căsnicie
foto: arhivă personală

Mesajul romantic postat de Larisa, soția lui Alin Oprea (48 de ani), solistul din trupa Talisman, a făcut furori pe Internet. Celebrul cuplu a împlinit 22 de ani de căsnicie și 23 de relație, însă, din păcate, nu pot ciocni un pahar de șampanie decât virtual, de la distanță, căci Larisa se află la peste 2.000 de km distanță, tocmai la Londra, unde cei doi copii ai lor se află la studii.

Larisa Oprea a postat o imagine de la nuntă, pe Facebook, dar și un mesaj de suflet: "22 de ani! Mulțumesc", în dreptul căreia a postat și o inimioară. Știind că femeia se află la Londra, am vrut să aflăm cum sărbătorește, mai ales în pandemie. "Astăzi se împlinesc 22 de ani de la nunta noastră. Au fost 23, pentru că suntem împreună de 23 de ani, frumoși, chiar dacă în ultimii trei ani nu mai locuim împreună ne vedem de câte ori putem, zboară el la noi, zburăm noi acasă. Avem doi copii minunați, o familie unită și împlinită. Ne-am cunoscut pe data de 30 noiembrie la un concert Talisman, în Buzău, orașul meu natal. Eu sunt aici, dar vorbim în fiecare zi", ne-a menționat soția lui Alin Oprea.

alin_si_larisa_oprea.jpg

Așa arată acum Alin și Larisa Oprea
foto: Facebook

Ea ne-a mai povestit și cum se descurcă în Anglia, în această perioadă: "Locuiesc împreună cu copiii la Londra de trei ani. Stăm în casă majoritatea timpului. Nu se știe nimic, dacă o să se mai meargă la școala anul acesta sau nu. Aici situația nu este așa de strictă ca în România, adică nu avem poliție pe străzi, nu ne întreabă nimeni nimic în cazul în care ieșim din case. Melissa este anul 12 la BRIT School, Adi student anul ll la BIMM, ambele sunt cu profil muzică. Melissa are deja câteva cântece compuse de ea și lucrează împreună cu Alin la producția lor".  Solistul a povestit într-o emisiune de televiziune că anul acesta intenționează să organizeze un spectacol aniversar cu Talisman.
 

Loading...
 
 

Citește și

  • Cei patru artişti de calibru, care odinioară învârteau femeile pe degete, căci erau talentaţi şi şarmanţi, nu credeau că vor renunţa vreodată la burlăcie. Cum de ceea ce fugi nu scapi, iată că şi pe ei i-a lovit dragostea fulgerător chiar la show-urile lor, femeile iubite aflându-se printre spectatori.

  • Alin Oprea (45 de ani), solistul trupei Talisman, și soția sa Larisa sunt împreună de mai bine de 20 de ani și formează o frumoasă familie de 18. Deși în toți acești ani au fost de nedespărțit, lucrurile s-au schimbat. Cei doi se vor separa temporar din cauza copiilor. Mai exact, Larisa se mută la Londra cu fiica sa, care își continuă studiile în Anglia.