Alice Peneacă, iar burlăciţă! A divorţat oficial de Bobby Păunescu

12-13_vedete-alice.jpg

A divorţat de Bobby Păunescu după trei ani
Citeste tot despre: 

Veste bombă în showbiz la sfârşit de an! Miliardarul Bobby Păunescu (43 de ani) s-a despărţit în doar câteva minute de soţia lui, Alice (26 de ani), fotomodelul revenind la numele de fată. Pe 10 decembrie, Judecătoria Sectorului 2 a pronunţat sentinţa definitivă în procesul pe care fotomodelul l-a deschis în iulie, la trei ani de căsnicie.

„Instanţa admite cererea. Declară desfăcută căsătoria încheiată între părţi la data de 18.07.2015 şi trecută în Registrul de Stare Civilă al Primăriei Buftea, jud. Ilfov, prin divorţ pe baza acordului părţilor. Dispune înaintarea prezentei hotărâri către Serviciul de Stare Civilă al Primăriei Buftea, jud. Ilfov, pentru efectuarea cuvenitelor menţiuni pe actul de căsătorie. Dispune ca reclamanta să revină la numele purtat anterior încheierii căsătoriei, acela de Peneacă”.

Monica a primit vestea de ziua ei

12-13_vedete-birladeanu.jpg

Monica Bârlădeanu a schimbat prefixul

Divorţul lui Bobby Păunescu de Alice Peneacă a venit ca un cadou neaşteptat pentru Monica Bârlădeanu, care a împlinit 40 de ani. Ea s-a iubit cu celebrul producător de film vreme de opt ani. De altfel, Bobby a ajutat-o pe Monica în carieră, a lansat-o mai întâi la B1 TV, apoi a susţinut-o pentru a ajunge actriţă în SUA, unde activează sub numele de scenă Monica Dean.

Monica Bîrlădeanu a revenit în România pentru filmările la serialul „Vlad”, producţie care va fi difuzată la Pro TV. Ea va fi şi gazda unui nou sezon al reality-show-ului „Ferma Vedetelor” (ProTV). Cu o seară înainte de ziua ei, Monica a fost cu prietenii la filmul „O nouă şansă”, cu J.Lo în distribuţie, apoi a sărbătorit acasă.

Loading...