Alice Peneacă: “Eu şi Bobby suntem în proces de divorţ”

alice-peneaca-bobby-paunescu-nunta-divort.jpg

alice peneaca bobby paunescu
Bobby Păunescu şi Alice Peneacă s-au căsătorit în iulie 2015
foto: CLICK!

Ceea ce Click! anunţa în martie se confirmă acum chiar din gura eroinei principale. Superba Alice Peneacă (26 de ani) a vorbit despre despărţirea de omul de afaceri Bobby Păunescu (44 de ani), pe care l-a luat de soţ în iulie 2015.

Întrebată într-un interviu pentru publicaţia online www.perfecte.ro în ce relaţii a rămas cu fostul soţ, fotomodelul a răspuns: “Suntem în proces de divorț, încă nu s-a finalizat. După ce petreci atâta timp alături de o persoană este normal și de bun simț să rămâi în relații ok. Acum cariera este pe primul loc. Dacă mă voi recăsători...cine poate știi? Viața este plină de surprize...frumoase sau constructive. Cu siguranță va veni momentul să întemeiez o familie, însă având deja o experiență, mă face să fiu mult mai atentă cu deciziile mele”, a declarat Alice pentru sursa citată. Căsnicia lor a început să scârţâie serios de toamna trecută. Pe 31 octombrie, Alice Peneacă a împlinit 26 de ani, iar soţul ei, Bobby Păunescu, era la Bucureşti, în timp ce fotomodelul se afla peste Ocean.  Ultima dată s-au afişat împreună în iulie 2017, la concertul Depeche Mode, de la Cluj.

Loading...

Citește și

  • Ochii care nu se văd se uită! Zicala pare să fie valabilă şi pentru Bobby Păunescu şi Alice Peneacă. Ea a stat mai mult în America de când s-a măritat, iar el s-a ocupat de afaceri, în România. Toate acestea au erodat uşor-uşor relaţia, iar de câteva luni apropiaţii lor vorbesc de o despărţire oficială şi în acte. Discreţi cu viaţa personală, protagoniştii au refuzat să facă declaraţii pe seama divorţului.

  • Alice Peneacă (25 de ani) este una dintre cele mai frumoase femei de la noi din țară, fiind un model de succes, atât în România, cât și în străinătate. Iubita lui Bobby Păunescu se afișează alături de nume grele ale cinematografiei, în compania cărora se simte mai mult decât în largul ei.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1