Mario Fresh i-a cumpărat bunicului proteză din primii bani câştigaţi

14_mario-fresh-la-exatlon-1.jpg

Aflat în Republica Dominicană, Mario se luptă pentru marele premiu de la Exatlon: 100.000 de euro
Citeste tot despre: 

La doar 19 ani, Mario Gălățanu, cunoscut fanilor ca solistul Mario Fresh, e unul dintre cei mai bine cotați concurenţi din al treilea sezon „Exatlon” (Kanal D). Atât Faimoşii, cât şi Războinicii îl apreciază pentru fairplay.

Puţini ştiu că Mario, iubitul Alexiei Eram (fiica Andreei Esca), a investit primii bani câştigaţi din muzică într-o proteză de picior pentru bunicul lui care, între timp, s-a stins. „Aveam 7 ani când am câștigat un concurs televizat, iar din acei bani i-am luat bunicului o proteză, pentru că nu avea un picior. Cea mai frumoasă amintire legată de bunicul meu e când i-am adus proteza şi i-am spus: «Uite, ţi-am adus eu o proteză, putem să mergem în parc să ne plimbăm şi să ne jucăm!». Am plâns amândoi şi nu ne mai puteam opri”, a povestit solistul pentru Click!. La 11 ani, tânărul a câştigat trofeul cel mare la festivalul internațional „Slavianski Bazaar”, din Belarus. „Au fost 20 sau 30 de țări care au participat. În sală erau peste 8.000 de oameni. Am câştigat premiul de 5.000 de dolari”, a mai spus Mario. 

Loading...
 
 

Citește și

  • Fiica Andreei Esca, Alexia Eram (19 ani), s-a întors în România pentru a petrece Crăciunul alături de familie şi de toţi cei care sunt importanţi pentru ea. Alexia a spus adio ţării natale şi familiei atunci când a decis să plece în Marea Britanie pentru a studia la o universitate prestigioasă. Iubitul său, Mario Fresh a condus-o la aeroport atunci când a plecat, fiindu-i alături în acel moment important. Iată cum a fost primită Alexia de familie la întoarcerea acasă, dar şi cine a fost marele absent!

  • De anul trecut, fata Andreei Esca şi cântăreţul Mario Fresh, ”fiul” adoptiv al lui Alex Velea, au fost săgetaţi de Cupidon şi formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Mario îi găteşte felul principal, Alexia (17 ani) face desertul, învaţă impreună pentru Bac şi se asortează perfect până şi la haine.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1