Alexandru Arșinel este în doliu: i-a murit o rudă de coronavirus!

14-vedete-2-col-arsinel.jpg

Alexandru Arşinel
foto: Click!

Alexandru Arșinel (80 de ani) este prima vedetă din România afectată de coronavirus. Una dintre victimele care a decedat era rudă cu actorul. Aceasta se numea Mariana Chetraru și a fost victima cu numărul 11, de la noi.

Mariana Chetraru, victima virusului extrem de molipsitor s-a stins la Iași, fiind transportată acolo de la Suceava. Soțul femeii, Constantin Chetraru, este vărul lui Alexandru Arșinel, născut în Dolhasca, în apropiere de Suceava. Vărul actorului și soția acestuia, care a murit, lucrau la un motel de-al lor, de la Sucevița. "Sunt afectat ca miliardele de persoane afectate de acest virus. Sunt afectat pentru că a infectat prieteni și o rudă de la Suceava, care a murit în condițiile acelea. Nu știu ce s-a întâmplat, a dat năvală virusul acolo. Este extrem de trist. Ea și soțul ei au un motel la Sucevița, probabil în vizite..., populația care trece pe acolo...nu știu, probabil o sa cerceteze” , a povestit actorul la România TV. În legătură cu starea sa de sănătate, reputatul actor a spus că, la vârsta pe care o are se simte, încă, foarte bine. „Sunt bine, sunt foarte bine la cei 80 de ani ai mei” , a declarat actorul. 

Cum a fost anunțat decesul pacientului cu numărul 11

„În cazul 11, este vorba de o femeie, 64 de ani, din județul Suceava, internată în stare gravă în Spitalul Județean Suceava – secția ATI, unde a fost intubată. Femeia a fost transferată la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Iași, unde a decedat astăzi. Pacienta suferea de boli asociate (HTA, cardiopatie ischemica, fibrilatie atrială) și a avut istoric de călătorie în perioada 13-29 februarie a.c. în Insulele Mauritius, Seychelles, Dubai”, au transmis cei de la Grupului de Comunicare Srategică.

Citește și:

Fratele Danei Rogoz, medic de boli infecțioase, apel tranșant: «Țineți acasă toate persoanele de peste 70 de ani»

Pensiile ar putea sosi mai devreme, înaintea sărbătorilor pascale

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1