Alexandru Arșinel, în direct prin telefon, de pe patul de spital. Cum se simt actorul și soția lui, infectați cu Covid

alexandru-arsinel.jpg

Alexandru Arșinel
foto: Click!

Alexandru Arșinel (81 de ani), internat la "Matei Balș" cu Covid, a intrat prin telefon în emisiunea Exclusiv VIP, de la Prima TV. Actorul a dat asigurări că se simte bine.

În timpul unei discuții despre o piesă de teatru, cu Valentina Fătu și Vasile Muraru în platoul emisiunii, moderatorul Cristi Brancu a fost sunat in direct de Alexandru Arșinel, care este internat în spital, infectat cu COVID 19. Acesta urmărea din salon emisiunea și i-a spus lui Cristi Brancu care este starea lui de sănătate. “Mulțumesc. Sunt foarte bine. Nu vă faceți griji, sunt foarte bine”.

Alexandru Arșinel și soția lui au făcut o formă ușoară a bolii

Soția lui Alexandru Arșinel, internată și ea, este ca și vindecată. Maestrul Alexandru Arșinel, spun medicii, trebuie să mai stea câteva zile, fiind în plin proces de recuperare. Alexandru Arșinel și soția lui s-au infectat cu noul coronavirus, la două luni de la rapel. Soții Arșinel s-au vaccinat la începutul anului. Au primit prima doză de la Pfizer în ianuarie, iar rapelul, în februarie. Este motivul pentru care, consideră medicii, aceștia au făcut acum o formă ușoară a bolii.

„Am făcut toate vaccinurile (ambele doze, n.r.) şi de patru, cinci zile suntem internaţi aici, unde e domnul doctor Marinescu. Medicii spun că avem o formă uşoară. Ne simțim nefiresc de cum ar trebui să ne simţim, având în vedere că am parcurs toate etapele”, declara Alexandru Arșinel pentru News.ro, pe 20 aprilie.

Citește și:

Alexandru Arşinel şi soţia lui, internaţi la „Balş” după ce au fost diagnosticați cu Covid-19: "Am făcut toate vaccinurile!"

Medicul Adrian Marinescu, despre Alexandru Arșinel: "Este dovada că dacă mă vaccinez, nu voi face o formă severă"

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1