Alexandru Arşinel şi soţia lui, internaţi la „Balş” după ce au fost diagnosticați cu Covid-19: "Am făcut toate vaccinurile!"

alexandru-arsinel.jpg

alexandru arsinel
Alexandru Arșinel este bolnav de Covid
foto: arhiva personală

Actorul Alexandru Arşinel (81 de ani) şi soţia lui, Marilena, sunt internaţi de patru zile la Institutul Naţional de Boli Infecţioase „Matei Balş” din Bucureşti, după ce au fost diagnosticaţi cu Covid-19, la două luni de la vaccinare.

Alexandru Arșinel și soția lui au crezut de la început în existența virusului, s-au ferit și chiar s-au vaccinat împotriva Covid-19. În ianuarie, actorul a fost imunizat cu prima doză a serului Pfizer, iar pe 10 februarie a avut programat rapelul.
Din păcate, la două luni după vaccinare, cei doi s-au infectat cu noul coronavirus. Din fericire, medicii i-au asigurat că suferă de o formă ușoară a virusului. Momentan, Arșinel și soția rămân internați, fiind sub atenta supraveghere a medicilor de la Spitalul "Matei Balș".

"Medicii spun că avem o formă uşoară"

alexandru-arsinel-sotie.jpg

Alexandru Arsinel
Alexandru Arșinel și soția lui sunt împreună din 1968
Foto: arhiva personală

 

„Am făcut toate vaccinurile (ambele doze, n.r.) şi de patru, cinci zile suntem internaţi aici, unde e domnul doctor Marinescu. Medicii spun că avem o formă uşoară. Ne simțim nefiresc de cum ar trebui să ne simţim, având în vedere că am parcurs toate etapele”, a declarat Alexandru Arșinel pentru news.ro.

În 2017, Arşinel a fost supus unei intervenţii în urma unui infarct, iar în 2013, unui transplant de rinichi şi a suferit mai multe intervenţii la coloană.

Loading...
 
 

Citește și