Amalia Năstase, de la poza care a făcut-o să slăbească, până la silueta mult visată. Cum arată cu 30 de kilograme în minus

amalia_nastase_gala.jpg

amalia nastase gala festivalului brazilor de craciun
Amalia Năstase, la Festivalul Brazilor de Crăciun
Foto: arhivă personală

Acelaşi eveniment, 30 de kilograme în minus, la doar un an distanţă! Amalia Năstase s-a ambiţionat să dea jos kilogramele pe care le-a acumulat după ultima sarcină, iar acum după multe luni de dietă are silueta după care tânjea. Mândră de reuşită, fosta soţie a lui Ilie Năstase a strălucit la propriu într-o rochie de seară pe scena Festivalului Brazilor de Crăciun, un eveniment caritabil care a devenit tradiţie să-l găzduiască.

Amalia Năstase a schimbat de la o lună la alta măsurile la haine, iar rezultatul bun a încurajat-o să meargă mai departe. Într-un singur an, femeia de afaceri a slăbit peste 30 de kilograme cu dieta oleoproteică. Acum se mulţumeşte doar să privească şi să miroasă prăjiturile, dar efortul ei a meritat sacrificiul. Amalia Năstase se poate lăuda cu o siluetă de vis, care îi permite să îmbrace rochii mulate şi scurte şi o fac să viseze la anii de liceu.

amalia_nastase_inainte_si_dupa.jpg

amalia nastase festival brazi de craciun
Amalia Năstase, la acelaşi eveniment caritabil pe care l-a găzduit şi în 2018
foto: colaj

La diferenţă de doar un an de la acelaşi eveniment, Festivalul Brazilor de Crăciun, Amalia Năstase a reuşit să dea jos 31 de kilograme şi să urce pe scenă ca pe podiumul de modă.

Amalia Năstase a slăbit cu 3 biscuiţi/zi

Pentru a pierde rapid kilogramele în plus, Amalia Năstase a ţinut dieta strictă indicată de nutriţionişti. „Dimineaţa, mănânc 50 de grame de prosciutto cu un biscuite de ovăz. Ca gustare, am un măr, ceea ce este viaţă. O lună n-am pus gura pe nimic altceva decât praf de proteine, carne şi peşte. Când am mâncat primul măr, parcă am mâncat ambrozie.

amalia-nastasel.jpg

amalia nastase
Amalia Năstase este protagonista unei transformări uluitoare. Așa arăta înainte
Foto: arhivă personală

La prânz, am 80 de grame de carne cu 200 de grame de salată. Ţi le măsori o dată şi după aceea îţi dai seama care este cantitatea. Eu nu mănânc carne de pui pentru că e cam greu să găseşti una fără tot felul de chestii. Prefer carne de vită şi de porc, orice peşte, somon, în primul rând şi fructe de mare. Dimineaţa beau cafea cu unt de cocos, fără zahăr, că n-ai voie zahăr, oricum. Poţi să pui stevia. La cină, mănânc conservă de ton, doi biscuiţi de ovăz sau un ou, somon afumat şi 200 de grame de legume”, povestea vedeta la PRO TV.

Amalia Năstase s-a îngrăşat în timpul ultimei sarcini

Problemele brunetei au început pe perioada sarcinii şi s-au accentuat după. Viaţa de mămică îi schimbase mult stilul femeii de afaceri. Nu mai mergea la evenimente mondene şi nici nu se preocupa să aibă o imagine de divă. Purta deseori echipament sportiv, fără make-up şi se încălţa cât mai lejer pentru plimbările în parc pe care le făcea cu băieţelul ei, Luca.

12kkjl.jpg

amalia nastase plimbari parc
Amalia Năstase, la plimbare cu băieţelul prin parc
foto: Click!

 

Amalia Năstase a divorţat de Ilie Năstase în 2010. Relaţia celor doi a fost binecuvântată cu două fetiţe, Alessia (16 ani) şi Emma (13 ani). În 2016 la scurt timp după ce a devenit mămică pentru a treia oară, fosta doamnă Năstase şi-a oficializat relaţia cu actualul ei partener, Răzvan Vasilescu, care nu îi este doar soţ, ci şi coleg de muncă.     

 

 

Citeşte şi:

 

FOTO Amalia Năstase a întinerit cu 10 ani și arată ca atunci când era cu Ilie

Amalia Năstase: «Nu înţeleg de ce oamenii trebuie să se omoare după ce nu mai sunt un cuplu»

Loading...

Citește și

  • amalia nastase eveniment monden

    S-au dus anii de glorie ai Amaliei Năstase (42 de ani) când făcea furori în rochii de seară cu spatele gol! Fosta soţie a lui Ilie Năstase a fost joi seara gazda unui eveniment caritabil, unde a atras toate privirile fiind tot timpul pe scenă în atenţia invitaţilor. Dincolo de scopul lăudabil al acţiunii şi al implicării vedetei, cei prezenţi au remarcat şi că fosta parteneră de viaţă a tenismenului nu mai are aceeași siluetă de pe vremuri, iar vestimentaţia nu a ajutat-o deloc să mascheze kilogramele în plus.

  • amalia nastase copii fete ilie nastase

    Nu e de mirare că fosta soţie a lui Ilie Năstase scoate bani grei din buzunar pentru educaţia fetelor sale, care studiază la şcoli private. Amalia Năstase a povestit detalii uluitoare din copilăria sa şi experienţele traumatizante pe care le-a trăit în învăţământul de stat.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1