Amalia Năstase: «Nu înţeleg de ce oamenii trebuie să se omoare după ce nu mai sunt un cuplu»

În ciuda faptului că au divorţat, Amalia Năstase şi Ilie Năstase au rămas în relaţii foarte bune şi sunt părinţi exemplari pentru cele două fiice ale lor: Emma şi Alesia.

Într-un interviu acordat pentru emisiunea "D-Paparazzi" de la Kanal D, Amalia Nătase povesteşte cum a reuşit să rămână prietenă cu Ilie şi după divorţ şi dă detalii despre cauzele care au dus la destrămarea relaţiei lor.

"Lipsa de comunicare este cea mai importantă cauza şi ea duce la destrămarea tuturor relaţiilor. Nu ştiu însă câtă lume îşi dă seama de importanţa comunicării într-o relaţie. Într-o relaţie se poate spune că respectivul s-a apucat de băut sau se uită după femei, însă până să ajungi acolo există multe lacune de comunicare", precizeaza Amalia.

"Cea mai importantă lecţie învăţată în urma divorţului este aceea că oamenii care au avut o relaţie, indiferent că s-a ajuns sau nu la căsătorie, trebuie să se respecte. Nu înţeleg de ce oamenii trebuie să se omoare după ce nu mai formează un cuplu. Istoria pe care o ai în spate contrazice acest lucru. Nu eraţi tot aceiaşi oameni şi când spuneaţi că vă iubiţi?", se întreabă Amalia.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1