Aici şi-a luat Cristi Boureanu apartament de 380.000 €

l14-actu-1-3col.jpg

Cristi Boureanu şi Laura Dincă
Foto: Blitz

Toată lumea s-a întrebat din ce mai trăieşte Cristian Boureanu după ce a ieşit din puşcărie. Nu se ştie ce afaceri învârte, dar şi-a uimit apropiaţii după ce şi-a permis o achiziţie extrem de scumpă: un apartament în valoare de 380.000 de euro, unde s-a mutat cu iubita tinerică, Laura Dincă.

În 2018,  DNA a pus sechestru pe averile mai multor politicieni, printre aceştia aflându-se şi fostul deputat PNL Cristian Boureanu (46 de ani). Culmea, după acest episod, acesta a făcut o achiziţie imobiliară de lux, fapt care i-a intrigat pe unii care s-au întrebat ce afaceri mai are Boureanu.

l2.jpg

Cristi Boureanu şi Laura Dincă s-au mutat în apartamentul de lux chiar înainte de Sărbătorile de Iarnă
Foto: Blitz

 

Răspunsuri nu s-au găsit, însă Click! a aflat mai multe detalii în legătură cu noua locuinţă achiziţionată în Floreasca. Până anul trecut, Boureanu a locuit într-un apartament din sectorul 6, pe Calea Plevnei, care valora 150.000 de euro.

Se pare că acesta l-ar fi vândut pentru a cumpăra unul de lux în Floreasca. Noua locuinţă valorează 380.000 de euro, iar fotoreporterii Click! au primele imagini cu blocul în care fostul politician s-a mutat.

Din catalogul de prezentare, camerele beneficiază de luxul pe care îl vezi doar la locuinţele din străinătate, este dotat cu loc de parcare şi pază.

l34-actu-3-2col.jpg

Ioana Boureanu a primit un Audi roşu la majorat

 

Înainte de Sărbătorile de Iarnă, el s-a mutat acolo cu iubita sa, Laura Dincă (23 de ani), şi cu animăluţele lor de companie. Totodată, este şi mult mai aproape de fiica lui, Ioana, căreia i-a închiriat un apartament într-un compex rezidenţial din zona Aviaţiei. Şi, pentru că tot a deschis larg portofelul, fostul politician i-a cumpărat fiicei rebele, cu ocazia aniversării majoratului, o maşină roşie ca focul, pe care a dat 15.000 de euro.

Loading...

Citește și

  • Veste bună pentru controversatul om de afaceri Cristian Boureanu. După ce magistraţii Curţii de Apel au decis să revoce măsura preventivă a controlului judiciar în dosarul în care a fost judecat pentru ultraj, acum fostul deputat plănuieşte să se însoare în străinătate. Laura Dincă a fost cerută de soţie, iar anul viitor va avea loc o nuntă ca în poveşti.

  • Cristian Boureanu (45 de ani) are de tras în urma altercaţiilor avute, anul trecut, în plină stradă, cu Poliţiştii de la Rutieră. Aflat sub control judiciar, celebrul om de afaceri are interdicţia de a părăsi ţara, aşa că vacanţa de vară şi-o petrece în România, destinaţiile exotice fiind doar un vis îndepărtat. Cristi şi-a dus iubita tinerică, pe Laura Dincă, în vârstă de 23 de ani, la Mamaia, unde fotoreporterii Click! i-au surprins, în tandreţuri, pe plajă, sărutându-se şi îmbrăţişându-se cu pasiune.

  • Ioana Boureanu a fost bătută cu bestialitate, într-un club de fițe din Capitală, în weekend. Agresoarele i-au spart capul, iar tânăra a fost transportată de urgență la spital, unde i-au fost puse copci. În urmă cu doar câteva minute, reporterii Click! au surprins-o pe minoră în compania tatălui ei, la IML.

  • După aproape patru ani de relaţie, Cristian Boureanu se însoară cu Laura Dincă. Celebrul fost politician face acest pas a treia oară, însă iubita lui e la prima experienţă de acest gen. Tocmai din acest motiv, frumoasa blondină caută o rochie de mireasă specială, pentru nunta din 2019.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1