Ce cadou de majorat a primit fiica lui Boureanu după ce a fost bătută până la sânge în club

ioana-boureanu-2_watermark.jpg

Ioana Boureanu a fost cu tatăl ei la IML
Foto: Mihai Ionescu

Ioana Boureanu a împlinit joi 18 ani, iar tatăl ei, Cristi Boureanu, i-a organizat un chef cu bunătăți și cu zeci de baloane, la care i-a invitat și pe cei mai buni prieteni ai sărbătoritei. Ea și-a postat pe conturile sociale câteva fotografii, în care își etalează bustul sexy, într-o superbă rochie de seară. Pentru câteva ore, Ioana a renunțat și la bandajul care îi protejează rana de la cap, cu care s-a ales în urma altercației de sâmbăta trecută, când trei tinere au prins-o în toaleta unei discoteci și au lovit-o cu un pahar în cap.

ioana-boureanu_2.png

ioana boureanu
Ioana Boureanu, mândră de noua ei mașină, un Audi roșu ca focul
foto: arhivă personală

Puștoaica a primit și un dar valoros, din partea tatălui ei, o mașină Audi, în valoare de 15.000 de euro. Fanii au bombardat-o cu mesaje, pe Instagram, cont social unde s-a mândrit cu bolidul ei: “Acum tu mă plimbi, ne vedem zilele astea că nu am putut cum să ajung”, “Ai văzut ce frumusețe te faci? Să fii cuminte!”. În ciuda conflictelor pe care Ioana și Cristi le-au avut, Ioana acuzându-l, anul trecut, că o înjură și că o mai și altoiește, iată că necazul de săptămâna trecută i-a unit din nou. Petrecerea de majorat a unei prietene, desfășurată sâmbăta trecută, într-un local din București, s-a transformat în momente de groază pentru Ioana, după ce trei adolescente au bătut-o măr. Fiica lui Cristi Boureanu s-a ales cu capul spart și cu răni pe tot corpul. Agenții de securitate ai clubului au fost chemați pentru a aplana conflictul, adolescenta fiind salvată din mâinile agresoarelor.

ioana-boureanu_1.png

ioana boureanu
Ioana Boureanu a împlinit 18 ani și și-a sărbătorit ziua în club
foto: arhivă personală

Cristi nu o scapă acum din ochi, pe fiica lui, și a făcut deja demersurile împotriva agresoarelor: “Ioana este o fată puternică, a început să meargă la şcoală, deşi nu se simte bine. O doare capul, are vânătăi şi cucuie. Zilnic, trebuie să schimbe bandajele. Nu e deloc bine. Se ocupă avocaţii de tot. Am depus plângere împotriva celor vinovate. Au lovit-o cu un pahar fix în moalele capului, a ţâşnit sângele ca-n filmele de groază. Am fost la medic, a cusut-o, am fost şi la INML, pentru a scoate certificat medico-legal”, ne-a spus fostul politician.

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5