Adriana Bahmuțeanu a ajuns la urgență din cauza dinților

bah119-adriana-bahmuteanu.jpg

Adriana Bahmuțeanu (45 de ani)

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

La 45 de ani, Adriana Bahmuțeanu e mamă a doi copii și reușește să se mențină apelând constant la serviciile saloanelor de înfrumusețare și ale clinicilor estetice.

Are un implant mamar și o rejuvenare intimă, iar acum a ajuns și la o clinică dentară. Și nu pentru că și-ar fi dorit o cosmetizare dentară, ci pentru că a avut probleme delicate. Adriana l-a vizitat recent pe medicul stomatolog Yazan Aq, același care se ocupă de soții Prodan-Reghecampf. El i-a depistat niște chisturi și a decis să o opereze de urgență. Intervenția chirurgicală s-a terminat cu succes, iar vedeta se simte bine acum.

bah219-adriana-bahmuteanu.jpg

Bahmu are dinții sănătoși după vizita la medicul Yazan Aq

„Adriana Bahmuțeanu a venit cu niște probleme mai vechi și ne-am ocupat să înlăturăm acest disconfort. A avut loc o intervenție chirurgicală, iar acum se simte foarte bine”, a declarat medicul Yazan Aq pentru Click!. 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • adriana bahmuteanu iubit

    Ai spune că Bahmu și Prigoană încă se mai iubesc la cât de mult se ceartă, deși sunt divorțați de un an și jumătate. Zilele acestea, o simplă procedură cosmetică raportată de Adriana Bahmuțeanu a declanșat un scandal de toată frumusețea, ca-n vremurile în care pliciul făcea legea în cea mai vocală familie din showbiz-ul autohton.

  • silviu prigoana adriana bahmuteanu

    Adriana Bahmuțeanu și-a acuzat fostul soț că nu respectă programul de vizită stabilit de instanță pentru cei doi copii, iar răspunsul Lui Silviu Prigoană nu s-a lăsat mult așteptat. Omul de afaceri a trimis un drept la replică în care arată că, în realitate, vedeta Antena Stars este cea care nu-i permite să interacționeze cu fiii săi.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5