Ce este și cât costă faimoasa rejuvenare vaginală pe care și-a făcut-o Adriana Bahmuțeanu

adriana_bahmuteanu_0.jpg

adriana bahmuteanu
Adriana Bahmuțeanu (42 de ani)
foto: Click!

Zilele acestea s-a discutat intens despre procedura cosmetică la care a apelat Adriana Bahmuțeanu la început de an. Silviu Prigoană a ținut televizorul închis și le-a interzis copiilor accesul la tablete, ca să nu-și vadă ”mama crăcănată pe masa ginecologică”, iar nepotul lui Gigi Becali a aruncat flăcări pe rețelele de socializare.

Mult zgomot pentru nimic, am putea spune, dacă ne-am gândi numai la prețul mult discutatei terapii. Ozonoterapia face parte din pachetul de rejuvenare vaginală și are drept scop prevenirea tulburărilor menstruale sau ale funcției de reproducere și sexuală la femei. O singură ședință durează câteva minute și costă doar 100 de lei. Sunt necesare 4-5 astfel de ședințe pentru un tratament eficient.

Adriana Bahmuțeanu a explicat de altfel, cu multe detalii, în ce constă întinerirea ”acelui loc intim despre care nimeni nu vrea să spună nimic”.

adriana_bahmuteanu.jpg

adriana bahmuteanu
Adriana Bahmuțeanu, ”crăcănată” pe masa medicului care i-a făcut tratamentul de rejuvenare vaginală
foto: arhivă personală

 

”O simplă informație despre o procedură medicală nouă și extrem de benefică pentru organism a creat o adevărată isterie în rândul internauților, femeilor decente și triste, golanilor de cartier și în general al celor care cred că dacă un lucru e acoperit nu se cade să vorbim despre el. Fapt ce pe mine una mă amuză copios! S-au făcut speculații că m-am operat, chiuretat sau cusut, alții s-au îngrijorat peste măsură, alții au zis că am luat-o razna! Nici vorbă!

În acel loc intim despre care nimeni nu vrea să spună nimic, dar tuturor le-ar plăcea să vadă ce și cum, se introduce pentru câteva minute un tub minuscul cu aer! Ozon! Atât și nimic mai mult! Efectul e că te simți bine și pe interior și tot corpul începe să miroasă a curat, ca o rufă proaspăt spălată și uscată la frig”, a explicat Bahmu pe pagina personală de Facebook.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • adriana bahmuteanu iubit

    Ai spune că Bahmu și Prigoană încă se mai iubesc la cât de mult se ceartă, deși sunt divorțați de un an și jumătate. Zilele acestea, o simplă procedură cosmetică raportată de Adriana Bahmuțeanu a declanșat un scandal de toată frumusețea, ca-n vremurile în care pliciul făcea legea în cea mai vocală familie din showbiz-ul autohton.

  • O vacanţă la munte s-a lăsat cu un nou scandal pentru cel mai procesoman cuplu din showbiz. Adriana Bahmuţeanu a chemat Poliţia şi Protecţia Copilului la vila lui Silviu Prigoană, pentru a-şi recupera cei doi copii aflaţi în vacanţă la tată. Afaceristul spune că fosta nevastă ştia unde sunt fiii lor, însă a vrut scandal cu orice preţ.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1