FOTO Adi Mutu și soția, aventuri la cumpărături. Cum s-a accidentat singur fostul fotbalist

2-mutu.jpg

Momentul în care Adi se lovește la cap când deschide portbagajul
Momentul în care Mutu se lovește la cap când deschide portbagajul
foto: BLITZ
Citeste tot despre: 

În vremurile acestea de pandemie, ieșitul la cumpărături a devenit cea mai tare distracție pentru vedete. Un moment mult așteptat pe care îl savurează, îl prelungesc. Adi Mutu și soția lui, Sandra, au stat zilele trecute mai bine de o jumătate de oră într-un supermarket din Băneasa. Mai mai să-l cumpere pe tot, căci au ieșit încărcați până-n dinți cu papornițe. Micile aventuri nu au întârziat să apară.

Adi Mutu (41 de ani) și soția lui, Sandra (26 de ani), au oferit momente unice puținilor „spectatori” prezenți zilele trecute la un supermarket din nordul Capitalei. Au venit cu superbul Porsche în valoare de 100.000 de euro, pe luneta căruia era lipită declarația pe proprie răspundere. Ciudat este doar faptul că aceasta era pe un cu totul alt nume. Trecând peste asta, binedispuși, ținându-se de mână, fără măști pe față, cei doi au intrat în magazin și acolo s-au „uitat”. Au cumpărat prosoape de bucătărie, pamperși pentru fiul lor, fructe, legume, lapte și alte alimente pentru casă.  

 • foto: Blitz
 • foto: Blitz
 • foto: doxologia.ro
 • foto: Blitz
 • foto: doxologia.ro
 • foto: Blitz
 • foto: Blitz
 • foto: Blitz
 • Maximize

1/10

Aventura printre rafturile magazinului a durat mai bine de o jumătate de oră, dar nu s-a sfârșit tocmai bine pentru antrenorul Naționalei de Tineret. La plecare, încărcat cu sacoșe, Mutu nu a fost atent când a deschis portbagajul mașinii și s-a lovit la cap, spre amuzamentul Sandrei. Inițial, aceasta a izbucnit în râs, dar s-a liniștit repede văzând că soțul suferă de-a binelea, înjură și vociferează. Cu coada între picioare, fostul fotbalist s-a urcat la volan și a plecat spre locuința lor, aflată la câteva sute de metri distanță. 

2-mutu.jpg

Momentul în care Adi se lovește la cap când deschide portbagajul
Momentul în care Mutu se lovește la cap când deschide portbagajul
foto: BLITZ

Până mai ieri, marile aventuri și accidentări ale lui Adi Mutu aveau loc pe terenul de fotbal. Întreg anul 2029 l-a petrecut cu soția și fiul lor la căldură, în Emiratele Arabe Unite, unde Mutu era angajat ca antrenor al echipei de tineret a formației Al Wahda. După terminarea contractului, din ianuarie 2020 a revenit cu familia în țară, fiind angajat al Federației Române de Fotbal. Nu a avut niciun meci până acum și nu s-a bucurat de aerul românesc, fiind deocamdată, ca noi toți, în izolare.  

Zilele trecute, Sandra Mutu a ieșit la cumpărături și cu mama ei, însă sesiunea de shopping nu s-a soldat cu incidente. De remarcat ce bine arată Sandra și în realitate, nu doar în fotografiile publicate pe conturile sociale.

Citește și:

Ce bine arată nevasta lui Mutu în costum de baie. Sandra și Adrian au ajuns în luna de miere

FOTO De ce au ieșit la mall Sandra Mutu, Brigitte Pastramă și Alexandra Becali

 

Loading...

Citește și

 • Adrian Mutu a deschis scorul în meciul pe care Fiorentina îl joacă de la ora 13:30 acasă, cu AS Roma. La oaspeţi, Bogdan Lobonţ este rezervă.

 • Adrian Mutu și familia lui, la plajă în Emirate

  Adrian Mutu se află acum într-o vacanță care speră să fie ultima de dinaintea numirii în funcția de selecționer al naționalei de tineret. Dacă nu apar surprize, joi el va fi anunțat în mod oficial. Până atunci, se bucură de soare alături de senzuala lui soție, Sandra, care face furori pe rețelele sociale cu fotografiile pe care le publică.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1