Ce bine arată nevasta lui Mutu în costum de baie. Sandra și Adrian au ajuns în luna de miere

În urmă cu două luni și jumătate, Adrian Mutu (38 de ani) și Sandra Bachici (23 de ani) se căsătoreau și își botezau băiețelul, pe Thiago. Dar cei doi nu au avut timp să plece în luna de miere, așa că au decis să amâne momentul pentru trecerea dintre ani.

 Așa că Mutu a dus-o pe Sandra chiar acasă la fosta lui nevastă, Consuelo Matos, adică în Republica Dominicană. Cei doi s-au relaxat la piscină, mângâiați de soare, în așteptarea petrecerii de la miezul nopții. De remarcat cât de bine arată Sandra în costum de baie.

Aşadar, Revelionul îi va prinde pe cei doi pe tărâmuri calde, într-una din cele mai exotice destinaţii, unde se vor relaxa timp de două săptămâni. După cum se ştie, nu este pentru prima dată când Mutu şi bruneta lui ajung în acest loc, căci, în primăvara lui 2016 Adi a dus-o pentru prima dată pe Sandra să-i cunoască fetiţele din a doua căsnicie, pe Adriana şi pe Maya. La fel vor proceda şi acum, pentru că fostul fotbalist ţine foarte mult să-şi vadă şi odoarele. 

Loading...
 
 

Citește și

  • adrian mutu copil baietel bebelus sandra mutu

    Sărbători pascale în formulă completă va avea Adrian Mutu! Sandra (23 de ani) a născut, vineri dimineaţă, prin cezariană un băieţel superb. "Briliantul" a asistat la naştere şi şi-a strâns mândru feciorul la piept imediat ce medicii i l-au dat în braţe. Bebeluşul a primit nota zece, cântăreşte 3.650 grame şi măsoară 53 de centimetri.

  • sandra bachici mutu

    Actuala soție a lui Adrian Mutu are motive de îngrijorare, pentru că se pare că nu i-a prea intrat soacrei la inimă. Gurile rele spun că Rodica Mutu, mama fotbalistului, nu este deloc mulțumită de ea.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1