Adelina Pestriţu, ultimele detalii despre nunta mult aşteptată

adelina_pestritu.jpg

adelina pestritu click tv live
Adelina Pestriţu a fost invitată la Click! tv live
foto: Florin Şuler

Anul trecut a dat vestea că va deveni mămică, iar 2019 va fi clar cel care îi va aduce nunta mult visată. Adelina Pestriţu se pregăteţte să îmbrace nu una, ci două rochii de mireasă pentru ceremonia religioasă ce urmează să aibă loc în curând. Până atunci, bruneta a intrat pe de acum în focul pregătirilor şi a povestit cum va arăta în linii mari ziua care o va face să tresalte de emoţie.

Perfecţionistă din fire, Adelina Pestriţu are multe de pus la punct până la nuntă. Tot ce ştie este că va îmbrăca două rochii de mireasă, va avea părul prins şi va purta voal, iar machiajul va fi unul discret în nuanţe de ivoire, roz pal şi alb. Invitată la emisiunea Click! tv live, bruneta a mărturisit că o încearcă mari emoţii, dar că mai are timp să şi le stăpânească până la momentul în care va deveni doamna Şteblea.

adelina-pestritu-virgil-steblea.jpg

adelina pestritu
Adelina Pestrițu și logodnicul ei, Virgil Șteblea
foto: arhivă personală

"În familia noastră numai despre asta de vorbeşte. Nu am ales rochia de mireasă şi nu am stabilit nici ziua exactă. Nu mi-ar plăcea să fiu mireasă îmbrăcată gros, să  murdăresc rochia albă, de fapt rochiile. Am optat pentru două modele, dar sunt la nivel de discuţie, de idee. Săptămâna următoare voi discuta cu un designer pe tema asta. Sunt 12-15 case de modă cu care as putea colabora pentru rochia de mireasă, care m-ar putea ajuta să-mi pună în practică toate ideile. Eu sunt foarte complicată. Pe princiiul ăsta funcţionez. Fac din lucruri simple, unele complexe", a mărturisit Adelina la Click!, explicând că nunta nu va avea loc mai devreme de luna mai, dar nici mai târziu de noiembrie.

 

Adelina Pestriţu, cununie şi nuntă în zile diferite 

Bruneta este ajutată şi de fani să ia cele mai bune decizii. Ea primeşte sfaturi şi propuneri, de care chiar ţine cont, pe reţelele sociale. "Mi-e uşor să stau în vârful patului şi să mă uit pe telefon la propuneri. Analizez ofertele. Nu am stabilit o dată exactă încă, dar cununia civilă şi ceremonia religioasă nu o să fie în aceeaşi zi. După cununie nu vom avea petrecre, pentru că la scurt timp va urma nunta şi ne vom distra mai bine în acea zi. Preotul nostru este de la o biserică din cartierul Pantelimon, dar probabil că noi vom face ceremonia în zona Dorobanţi, mai aproape de casa noastră. Mi-aş dori ca oamenii să vină să mă vadă. Ştiu că mă urmăresc mulţi pe reţelele sociale", a completat Adelina la Click! tv live. 

Bruneta formează un cuplu cu Virgil Şteblea. Cei doi au devenit vara trecută părinţii unei fetiţe superbe Zenaida-Maria şi nu exclud ca în viitorul apropiat să-i facă micuţei un frăţior sau o surioară.   

 

Citeşte şi:

 

Câți bani a făcut Adelina Pestrițu de pe urma botezului fiicei sale

Adelina Pestrițu a făcut Revelionul la spital. Ce a pățit fiica ei

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1