Prima poză cu fetiţa Adelinei Pestriţu. Micuţa seamănă leit cu tatăl ei

adelina-pestritu-iubit-copil_4.png

adelina pestritu
Virgil Şteblea şi Adelina Pestriţu şi-au prezentat comoara în emisiunea lui Teo Trandafir
foto: capturi Kanal D

Viața Adelinei Pestrițu (31 de ani) s-a schimbat radical de o lună! Fosta prezentatoare TV a devenit pentru prima dată mămică, iar universul ei se învârte acum în jurul Zenaidei. Prezentă astăzi, 27 august, în emisiunea “Teo Show” (Kanal D), fericita mămică le-a povestit tuturor despre sarcină, naştere, dar a prezentat-o, în imagini, şi pe comoara ei.

“Problema nașterii, pentru mine, a fost până în clipa în care am născut, pentru că nu îmi venea să cred prin ce trec, am avut mari emoții. O naștere nu este deloc atât de tragică, pe cât spune toată lumea. Nu am crezut că sunt așa mari emoții, tremuram, unul îmi zicea că mai am zece minute până la naștere, altul mă încuraja”, a declarat bruneta.

copil-adelina-pestritu.jpg

Micuţa Zenaida seamănă leit cu tatăl ei
foto: arhivă personală

De asemenea, fericita mămică le-a arătat tuturor, pentru prima dată, şi cum arată micuța ei şi a lui Virgil Şteblea, dar le-a spus și cât de cuminte este: “Doarme foarte bine, papă din patru în patru ore. În orele astea, cât ea dormea, eu mâncam, mă uitam la ea și plângeam ca proasta. Este foarte cumințică, e somnorilă. Prima noapte când am ajuns acasă a fost un haos total, pentru că Zeni a schimbat mediul. Însă, am pus-o pe piept și s-a liniștit și a adormit. Acum toate lucrurile au intrat pe un făgaș normal. Nu mai vreau sfaturi de la nimeni în ceea ce privește creșterea copilului, vreau să îl creștem pe al nostru cum simțim noi și cum ne spune medicul pediatru”.

adelina-pestritu-iubit-copil_3.png

Cei doi părinţi emoţionaţi
foto: capturi Kanal D

Chiar dacă viața Adelinei s-a schimbat, bruneta își dorește să se întoarcă pe micile ecrane: “Nu este imposibil să duci o viață în paralel: să fii o mămică bună și să vii și la serviciu. Îmi doresc să mă întorc în televiziune, am lucrat în televiziune opt ani și ceva și îmi place foarte mult această meserie”, i-a mai spus Adelina lui Teo Trandafir.

Loading...

Citește și

  • Adelina Pestrițu și-a luat în serios rolul de proaspătă mămică și petrece extrem de mult timp în preajma micuței Zenaida, fapt care a făcut-o pe vedetă să resimtă deja oboseala zilelor și nopților nedormite. Cum Adelina se ocupă singură de creșterea fetiței ei, ajutată pe alocuri doar de partenerul ei de viață, Virgil Șteblea, fosta prezentatoare se bucură de fiecare moment pe care îl are la dispoziție, atunci când „Baby Zeny” adoarme. Pentru a se „răsfăța” în acele clipe de liniște, Adelina și Virgil au ales să se delecteze cu câte un pahar de șampanie și bomboane cu fistic, vedeta împărtășind și cu prietenii ei virtual acest moment de „respiro”. Aceștia din urmă au luat-o imediat la rost pe proaspăta mămică însă, deoarece alcoolul și alăptatul sunt două activități ce nu ar trebui făcute concomitent, conform spuselor lor.

  • Fiica Adelinei Pestrițu are cont pe Instagram. Vedeta a avut grijă ca fiica ei să fie prezentă pe rețelele de socializare din prima zi în care s-a născut. Zenaida Maria are deja mii de prieteni care o urmăesc pe această rețea de socializare.