Adelina Pestriţu, în panică: «Rochiile de mireasă sunt în Barcelona, costumul de ginere, în India"

adelina_pestritu_instagram.jpg

adelina pestritu instagram
Adelina Pestriţu
Foto: arhivă personală

Pe 20 iulie, vedeta va păşi la altar alături de logodnicul ei, Virgil Şteblea. Nu mai e mult până atunci și iată că cele mai importante detalii, ținutele, nu au ajuns încă la destinație, în România.

Adelina Pestriţu (32 de ani) a comandat cele două modele de rochii de mireasă, una pentru ceremonia de la biserică, şi alta, pentru petrecere, de la celebrul brand de modă Pronovias, din străinătate. Rochiile pentru nunta ei cu Virgil Şteblea, programată pe 20 iulie, sunt lucrate manual şi trebuie să vină tocmai de la Barcelona.

Celebrul fotomodel Irina Shayk a îmbrăcat aceste modele de rochii de mireasă la o prezentare de modă. "Nu avem rochii! Şoc şi groază! Nu au venit din Barcelona, dar vor veni săptămâna viitoare. Dacă nu aveam emoţii până acum, acum m-au luat toate emoţiile, pe ultima sută de metri. Au lucrat, au depus o muncă asiduă pentru finalizarea acestor două rochii, care sunt foarte pretenţioase". Nici costumul lui ginerică nu a venit. "Costumul ginerelui se află în India acum. Se aplică broderia, apoi se trimite în showroom-ul din România, la Cătălin Botezatu. Se face un ultim retuş, după care se predă ginerelui".

adelina-si-virgil

adelina si virgil steblea
Cununia religioasă va avea loc pe 20 iulie
Foto:Arhivă personală

Adelina Pestrițu, nuntă cu 300 de invitați

Adelina Pestriţu are emoţii mari pentru marele eveniment din 20 iulie. A pus toate detaliile la punct şi speră ca totul să iasă ca la carte. Cei aproximativ 300 de nuntaşi se vor delecta cu un meniu din care nu vor lipsi tradiţionalele sărmăluţe, dar şi somonul şi sau rafinatul foie gras. Adelina a fost la degustări zilele trecute şi speră ca invitaţii să fie satisfăcuţi pe deplin. "Am fost la degustare. Avem salată de fructe de mare, foie gras cu dulceaţă de visine, somon, dorada, vită, chiar şi sărmăluţe, pentru că am vrut să păstrăm şi o latură tradiţională. "Adelina şi Virgil nu au decât o singură pereche de naşi, Aura şi Daniel de la Constanţa, cei care sunt şi naşii fiicei lor, Zenaida Maria, care pe 3 august va împlini un an. Rochia micuţei, care va fi şi ea o miresică în miniatură, este gata. "A venit prima. Imediat după ce am făcut comanda, în trei zile. Am fost şocată, cum e posibil să vină aşa de repede tocmai din America! Bineînţeles, taxele au fost pe măsură. Pantofiorii au venit din Marea Britanie. Este asigurată din cap până în picioare".

Citește și:

Adelina Pestriţu îmbracă două rochii de mireasă, iar fetiţei i-a comandat ţinuta din America

Adelina Pestriţu s-a măritat în secret. Ce rochie frumoasă a purtat la cununia civilă

Loading...

Citește și

  • adelina pestritu cununie

    Adelina Pestriţu numără zilele din calendar până la nuntă, dar pune la punct şi ultimele detalii în cele două săptămâni care i-au mai rămas până la marele eveniment. Săptămâna aceasta, bruneta s-a cunat civil, eveniment pe care l-a vrut discret şi la care a avut alături doar naşii, în calitate de martori. La nunta in 20 iulie, Adelina şi Virgil Şteblea şi-au invitat toţi pretenii, familiile şi apropiaţii. Mireasa va avea nu mai puţin de 6 domnişoare de onoare, iar Click! vă face cunoştinţă cu ele.

  • Momentul în care Adelina Pestrițu va spune «DA» în fața lui Virgil Șteblea și a lui Dumnezeu se apropie cu pași repezi , iar vedeta deja și-a invitat prietenii la nuntă. Emoţiile Adelinei Pestriţu cresc pe măsură ce se apropie data de 20 iulie, atunci când fosta prezentatoare tv se căsătoreşte religios cu Virgil Şteblea, tatăl fetiţei ei. Adelina este în focul pregătirilor şi s-a gândit în amănunt la tot, ajutată de o armată de specialişti. Şi-a comandat de la Barcelona cele două rochii, iar Zenaidei Maria i-a achiziţionat ţinuta pentru această zi specială din America.