8 lucruri pe care nu le ştiai despre Adelina Pestriţu

Citeste tot despre: 

Este una dintre cele mai admirate vedete de la noi. I-a cucerit atât pe telespectatori, cât şi pe fanii Internetului cu stilul ei modern, practic, popular. Cum decurge o zi obişnuită din viaţa Adelinei Pestriţu? Cum „împleteşte” cariera cu viaţa de mămică? Click! a vizitat-o acasă pentru a-i afla cât mai multe secrete.

Click!: Cum decurge o zi obişnuită din viaţa ta?

Adelina Pestriţu: Încep prin a sublinia faptul că pentru mine nici o zi nu este obişnuită. În fiecare zi am parte de momente unice, care transformă ziua într--una foarte specială. În general aceste momente vin din partea fiicei mele. Şi dacă ar fi să descriu cele 15-17 ore de activităţi diverse, aş putea începe cu momentul dimineţii, pe care îl petrec alături de membrii familiei. Ne trezim, savurăm cafeaua/lăpticul, după caz. Apoi ne jucăm timp de 2-3 ore, după care fiecare se pregăteşte de drum şi program de lucru. Bunicii ne ţin rolul de părinţi cât noi suntem plecaţi de acasă. Programul meu diferă de la o zi la cealaltă, însă de cele mai multe ori am întâlniri, şedinţe foto, gândesc noi modele de haine pentru cei care fac shopping de pe By Eda - site-ul de haine pe care îl am, evenimente, scriu articole pe blog, pregătesc postările comerciale pentru a le lansa în spaţiul public, merg la sală sau la tratamente corporale, citesc sau mă relaxez la masaj. Seara se încheie în formulă de 4, eu, Virgil-soţul meu, Zenaida şi Nobby. Este minunat că am norocul să mă trezesc şi să adorm lângă familia mea. Asta îmi dă cea mai mare satisfacţie.

Cum s-a schimbat viaţa ta de când ai devenit mamă?

Wow! Incredibil de mult. Nu mi-aş fi imaginat că totul se va transforma în viaţa mea. Sunt mult mai responsabilă, calculată şi dedicată vieţii de familie. Personal nu văd o satisfacţie şi realizare mai mare decât să vii acasă şi să-ţi zâmbească propriul copil. Este un sentiment pe care nu-l pot descrie în cuvinte. Zeny îmi umple sufletul şi viaţa cu fiecare gest al ei. Împreună ne jucăm, mâncăm, ne uităm la desene, râdem, mergem la cumpărături şi la lecţii de înot. Totul pare desprins dintr-un film de dragoste cu final fericit.

Care e metoda ta preferată de relaxare după o zi plină?

Floricele şi E! Entertainment. De foarte multe ori programul de activităţi se încheie uitându-mă la reality show-ul surorilor Kardashian pe E! Entertainment care se numeşte cum altfel decât “Keeping Up With The Kardashians”. Este emisiunea mea preferată şi toată familia mea ştie acest lucru. Astfel, de fiecare dată când se derulează la TV, cer îngăduire de la soţ să o pot urmări în linişte, iar de cele mai multe ori mi se alătură. Sunt nerăbdătoare să văd noi episoade, care vor intra pe post din 7 aprilie pentru că deja pe cele vechi le-am revăzut de zeci de ori, spre disperarea lui Virgil, care mereu îmi subliniază acest lucru.

Eşti admirată pentru stilul tău vestimentar, pentru atenţia cu care îţi alegi hainele şi accesoriile. Cât timp petreci pentru a te aranja/a alege cea mai potrivită ţinută atunci când mergi la un eveniment?

Îmi place să petrec mult timp în dressing-ul meu, motiv pentru care mi-am şi dorit să mă mut într-un apartament mai mare. Simţeam nevoia să dedic o cameră numai pentru haine, accesorii şi pantofi. Este locul în care chiar dacă femeile se relaxează şi petrec timp sortându-şi ţinutele, eu şi muncesc. Am un colţişor dedicat pozelor pentru campaniile comerciale pe care le am în desfăşurare cu diferiţi colaboratori. Desigur, iubesc să petrec minute în şir uitându-mă la hainele pe care le-am cumpărat şi încă nu am reuşit să le port. Îmi dau seama că jumătate din câştigurile mele din toţi aceşti ani sunt într-o cameră de haine, plus cele pe care le donez o dată pe lună. Îmi place să mă aranjez şi să-mi gândesc singură outfit-urile. Nici măcar în parcul din cartierul în care locuiesc, care este extrem de privat, nu ies cu hainele aruncate pe mine fără noimă. Vreau ca fetiţa mea să aibă cel mai bun exemplu de eleganţă şi îngrijire. Aloc timp în funcţie de necesităţi.

Se uită la reality show-ul surorilor Kardashian pe E! Entertainment

Care sunt accesoriile tale preferate? Ai o pasiune pentru genţi, pantofi, ochelari? Care e colecţia ta record şi câte piese conţine?

Indiscutabil pasiunea mea se dedică pantofilor. În fiecare lună îmi cumpăr câteva perechi pentru colecţia mea pe care o construiesc de ani de zile. Îi voi lăsa moştenire micuţei mele. Abia aştept să o văd în scurt timp încălţată cu ei. Deja zâmbeşte când intrăm în dressing şi îi vede, semn că va moşteni aceleaşi pasiuni ca ale mamei.

Ai foarte mulţi fani pe reţelele sociale. Cât timp petreci zilnic în online?

Am o meserie pentru care programul fix de lucru este ceva inexistent. În rolul de antreprenor munceşti de când te trezeşti până când pui capul pe pernă. Plus câteva minute până când te ia somnul, timp în care te gândeşti la ce campanii mai ai de dus la bun sfârşit şi cele mai bune variante să promovezi cu succes brandurile care apelează la serviciile tale de promovare. Lucrez chiar şi când sunt la masă, la semafor, sau atunci când o adorm pe Zenaida. Nu am de ales. Fac ceea ce-mi place şi îmi doresc ca munca mea să dea randament. De multe ori aleg să ofer colaboratorilor mei mai mult decât este scris negru pe alb în contract, astfel ei vor rămâne mulţumiţi de colaborarea noastră, iar eu voi şti că prin muncă mi-am îndeplinit funcţia de antreprenor. Nu cred că am 2 ore legate pe zi în care să nu mă ating de telefon.

Dintre vedetele străine, care este modelul tău şi de ce?

Surorile Kardashian, inclusiv mama lor, Kris Jenner, şi Rihanna. Îmi plac femeile din familia Kardashian pentru că au demonstrat de-a lungul timpului că pot ajunge mai puternice financiar, şi nu numai, decât bărbaţii. Mă impresionează asta pentru că nu de puţine ori am auzit fraza: ”Las-o că este femeie şi nu ştie sau nu poate!”. Sunt o feministă convinsă şi mă bucur că ele au reuşit să facă din nimic un imperiu. Abia aştept să văd cu ce se mai ocupă  în noul sezon din “Keeping Up With The Kardashians”, care începe duminica asta pe E! Entertainment, de la 10 seara. Despre simpatia mea pentru Rihanna se ştie de ani de zile. Este o femeie cool, puternică, în vogă şi foarte stilată. De foarte multe ori m-am inspirat din stilul ei şi m-am regăsit în modul ei de a se îmbrăca.

Unde te vezi peste zece ani?

La 42 de ani probabil că o să am încă un copil şi asta cu siguranţă va fi prioritatea mea. O să-mi urmez dorinţele şi visurile. Dacă atunci nu vor mai fi în trend reţelele sociale probabil că voi avea un alt fel de business, pe lângă site-ul de haine pe care îl manageriez acum.

Conţinut sponsorizat de E! Entertainment.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1