Adela Popescu, chinuită de entorsă de o lună. A ieșit în oraș cu rochie de seară și ghips

adela-popescu-radu-valcan.jpg

adela popescu radu vacan
Adela Popescu și Radu Vâlcan, la premiera peliculei "Mo"
foto: Sever Gheorghe

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Adela Popescu a avut mult de tras în urma accidentului pe care l-a avut în urmă cu o lună, chiar înainte de a reveni în platoul emisiunii “Vorbește lumea”, de la PRO TV. Vedeta s-a ales cu entorsă, poartă ghips, iar joi seara a ieșit în oraș șchiopătând.

Pe 26 august, Adela Popescu (32 de ani) s-a întors la muncă, la emisiunea „Vorbeşte lumea” (PRO TV), a intrat în platou cu tocuri și cu fașă elastică la piciorul stâng. A alunecat pe scări și a făcut entorsă. “Eram la aniversarea de patru ani de la nuntă cu soțul, mânam un pește, beam un vin. Am primit telefon de acasă de mama: copiii plângeau și a trebuit să plec repede. Am ieșit în fugă să îl liniștim pe Alexandru și m-am prăvălit”, a explicat vedeta, care de atunci tot are de tras cu piciorul. Joi, 26 septembrie, Adela Popescu a ieșit în oraș, la premiera peliculei “Mo”, în care joacă buna ei prietenă, Dana Rogoz. Purta o rochie cu paiete, o gentuță șic, într-un picior avea o cizmuliță cu toc, iar în celălalt picior, ghipsul.

adela-popescu1.jpg

adela popescu
Adela Popescu a suferit o entorsă în urmă cu o lună
foto: Sever Gheorghe

Adela Popescu își scoate ghipsul peste două săptămâni

Vedeta ne-a povestit cum se descurcă în această ipostază. „Mă descurc excelent, am învăţat să mă echilibrez, e ca parte din mine. Am două cârje de care mă ajut, însă nu mă menajează nimeni, pentru că trebuie să-mi fac datoria de mamă, de soţie. Ghipsul îl scot cam în două săptămâni, nu este un ghips fix, seara îl îndepărtez, îl scot. Acasă mă ajută părinţii, Radu Vâlcan, soţul meu, care momentan nu mai este plecat peste mări și țări, la filmări. M-am întors la emisiunea «Vorbeşte lumea» şi sunt fericită, nu ştiam dacă o să mă mai regăsesc acolo, însă am intrat repede în pâine. Din prima zi am spart gheaţa şi a fost foarte ok!”, ne-a povestit Adela Popescu.

 • Adela Popescu şi Radu Vâlcan
  foto: Sever Gheorghe
 • Adela Popescu
  foto: Sever Gheorghe
 • Alina Chivulescu
  foto: Sever Gheorghe
 • Amalia Năstase
  foto: Sever Gheorghe
 • Dana Rogoz şi Radu Dragomir
  foto: doxologia.ro
 • Dana Rogoz
  foto: Sever Gheorghe
 • Mihai Petre
  foto: Sever Gheorghe
 • Răzvan Fodor şi Irina Fodor
  foto: Sever Gheorghe
 • Maximize

1/8

„Am făcut două filme în regia lui Dan Tudor, ele se pregătesc să fie înscrise la nişte festivaluri. Trebuia să încep nişte spectacole de teatru, dar am amânat repetiţiile, pentru că mă mişc greu cu piciorul şi până ajungeam de la maşină la sala de repetiţii se termina momentul. Cu Dana Rogoz mă ştiu de la «Dansez pentru tine», apoi am filmat pentru «Îngeraşii», unde am jucat împreună. Nu e prietenie de când ne-am născut, cum sunt cei pe care îi ai din copilărie, e mai frumoasă decât atât. S-a născut din compatibilitate, odată cu trecerea timpului. S-a născut dintr-o potrivire foarte mare. Avem o gaşcă frumoasă împreună, cu Laura Cosoi, Alina Chivulescu, Răzvan Fodor, Cabral şi Andreea Ibacka.      

Citește și:

Adela Popescu şi-a retras băieţelul cel mare de la grădiniţă: «Tare bine am procedat»

Adela Popescu și-a botezat băiețelul în secret! Ce vedete au participat la eveniment

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

 • adela popescu

  Adela Popescu se pregătește să-l sărbătorească pe fiul ei, Alexandru, care va împlini doi ani la începutul lunii iunie. Actrița spera ca, până la data aniversării, să reușească să-l convingă pe puști să renunțe la sân. Planurile vedetei nu s-au potrivit însă cu dorințele micului Alexandru.

 • Dacă ai călcat strâmb sau dacă ai căzut cu piciorul sub tine şi ţi s-a umflat glezna ori genunchiul, te alegi, cel mai adesea, cu o entorsă. Dar, chiar şi în cazul acesta, trebuie să iei măsuri ca să nu rămâi cu sechele. Află mai multe din noul număr al revistei „Click! pentru femei“!

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5