Dana Rogoz, Catrinel Menghia și Kira Hagi se bat în premiere de filme. Când le vedem la cinema

d1111114-1.jpg

Dana Rogoz este studenta „Mo”, şantajată de profesor să facă sex

Toamnă bogată în filme româneşti pentru marele ecran. Patru actriţe românce lucrează cu regizori de top şi au premiere în cinematografe cu pelicule care vor face sigur istorie. Catrinel Marlon în „La Gomera”, Dana Rogoz în „MO”, Kira Hagi în „Între chin şi Amin” şi Judith State în „Monştri” au roluri care vor rămâne în memoria spectatorilor români şi nu numai.

Amatorii de filme la cinema au ocazia să urmărească în această toamnă patru pelicule româneşti cu poveşti care mai de care mai interesante. Corneliu Porumboiu este deja în cinematografe cu „La Gomera”, Radu Dragomir va avea în curând premiera cu „MO”, la fel cum şi Toma Enache va intra cu „Între chin şi Amin” şi Marius Olteanu, cu „Monştri”.

Succesul acestor patru producţii este adus atât de distribuţie, cât şi de subiectele abordate. Catrinel Marlon (33 de ani), fostă Menghia, joacă o tânără foarte sexy care în „La Gomera” interpretează, pe rând, victima şi agresoarea, supravieţuieşte şi într-un final se îndrăgosteşte de personajul principal. Tânăra are parte şi de scene fierbinţi care trebuiau să intre în poveste.

d314-2.jpg

Kira Hagi retrăieşte ororile închisorilor comuniste în „Între chin şi Amin”

„Exact la începutul filmului, este o scenă-cheie mai fierbinte care trebuia să existe neapărat”, ne-a mărturisit actriţa, care apare în unele scene complet dezbrăcată.

La rândul ei, Dana Rogoz (33 de ani) o joacă pe studenta Mo care e prinsă cum copiază la un examen împreună cu prietena ei. Cele două cer a doua şansă, iar profesorul, cel mai sever din facultate, le propune un examen neaşteptat. „Ideea acestui film mi-a venit după ce am văzut la tv o ştire despre o studentă din Cluj. Tânăra şi-a filmat pe ascuns profesorul în camera de cămin, în timp ce el îi cerea să întreţină relaţii sexuale. În schimb, îi promitea promovarea examenului la care o picase trei ani la rând”, a spus regizorul Radu Dragomir.

d214-3.jpg

Judith State este soţia dificilă care caută confirmări în „Monştri”

Producţia aduce în discuţie abuzul de putere şi abuzul sexual asupra tinerelor care ajung să fie victime sigure. În plus, lipsa de solidaritate le lasă singure în relaţia cu abuzatorul şi în experienţa traumatică.

Şi Kira Hagi (24 de ani) joacă un rol special în filmul „Între chin şi Amin”, despre ororile închisorilor comuniste. Regizorul Toma Enache e impresionat de prestaţia ei: „E foarte talentată şi serioasă, are o parte pozitivă care a ajutat întreaga echipă. Deşi nu a avut mereu de filmat, a fost alături de echipă şi a ajutat cu tot ce a putut. Kira a deschis şi o expoziţie de pictură inspirată din acest proiect”. 

d114-4.jpg

Catrinel Marlon e victimă şi agresoare sexy în “La Gomera”

În filmul „Monştri”, care va rula din 27 septembrie la cinema, îl veţi revedea pe Cristian Popa, din serialul „Secretul Mariei” (Antena 1, 2005), alături de Judith State. Filmul prezintă o zi, posibil ultima, din viaţa unui cuplu. Ea caută confirmări. El se caută pe sine. Împart acelaşi pat de ani buni, dar, de ceva vreme, nu par să mai meargă pe acelaşi drum. După o noapte petrecută separat, fiecare în compania altui străin, Dana, rol interpretat de Judith State, şi Arthur (Cristian Popa) ajung în faţa celei mai importante decizii. Lipsa de asumare şi problemele de comunicare pot distruge căsnicii, dar iubirea nu naşte monştri. O poveste în care actriţa principală trece prin diverse stări. Judith State s-a remarcat ca actriţă, dansatoare şi coregrafă  şi aţi mai văzut-o în 2016 în „Sieranevada” şi în „6.9 pe scara Richter”.

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1