Adda a lansat cel mai sexy clip din carieră. A compus piesa în 15 minute

adda_ce_te-as_iubi.jpg

adda ce te-as iubi
Adda a lansat clipul piesei "Te-aș iubi"

Adda a lansat cel mai sexy clip din carieră pentru piesa "Te-aș iubi", chiar în luna dragostei. Până acum, solista a obișnuit cu versuri sensibile și cu videoclipuri în care nu a mizat pe sex-appeal. De data aceasta, Adda apare în ipostaze diferite, senzuale și arată că se poate reinventa oricând.

 

adda.jpg

adda  te-as iubi
Adda a compus piesa acum doi ani

 

Cu un text scris 100% de ea și cu o muzică proaspătă, solista speră că noua piesă va prinde atât la fanii care o urmăresc de multă vreme, dar și la oamenii care nu sunt atât de familiarizați cu muzica ei, mai ales că mesajul melodiei este unul în care se pot regăsi toți cei care au cunoscut dragostea și dorul de persoana iubită.

 

"«Te-aș iubi» este pentru mine, ca artist, un nou început, dacă pot să îi spun așa, un început pe care mi l-am dorit de foarte mult timp, mai precis de doi ani, atunci când am compus piesa. Am colaborat xu HaHaHa Production și Global Records și cred că a ieșit exact așa cum mi-am dorit. Deși am compus-o în doar 15 minute, cred ca a fost toată un sentiment. Consider că transmite emoțiile și gândurile pe care le avem cu toții atunci când ne este dor de cineva și il vrem aproape. Cred că acum a fost momentul potrivit ca piesa «Te-aș iubi» să își facă loc în inimile oamenilor. Și cum am zis și în cadrul campaniei Cupidonadda, sper ca piesa să fie o sageată de-a lui Cupidon, trimisă direct în inimile oamenilor", a declarat Adda pentru Click!

adda1.jpg

adda te-as iubi
Adda a schimbat puțin direcția și ne arată și o altă latură a sa
Loading...

Citește și

  • Adda este o mare susținătoare a comunității gay din România, astfel că, nu a putut face excepții în cadrul campaniei «Cupidonadda», unde cântă poveștile oamenilor care își doresc a doua șansă. Campania este valabilă și persoanelor care plac în secret o altă persoană, însă le este frică să le spună acest lucru.

  • Adda, Lupii, Iti arat ca pot, Minti murdare,

    Adda a mărturisit că a avut o perioadă în care nu și-a mai dorit să cânte și a vrut să renunțe de tot la cariera sa muzicală. Dar în toate problemele pe care le-a întâmpinat l-a avut alături pe soțul ei, Cătălin. Artista a vorbit despre începuturile carierei sale, despre momentul în care simțea că nu mai poate continua să cânte și despre cum a reușit să slăbească 27 de kilograme de când a născut.

  • Adda și-a deschis sufletul și a povestit despre cele mai grele clipe din viața ei. A fost în depresie, însă a găsit modalitatea de a se vindeca. Totul s-a întâmplat imediat după ce a născut. Adda a suferit de depresie postnatală după ce l-a adus pe lume pe fiul ei, Alexandru.

  • adda alături de familia ei. Alex, fiul ei. Cătălin, soțul ei.

    Adda se pregătește intens pentru Crăciun și încearcă să creeze de sărbători cât mai multe amintiri alături de familie. Artista ne-a declarat că anul acesta își va avea toată familia alături de Crăciun și abia așteaptă să petreacă împreună. Adda și fiul ei au realizat o ședință foto de Crăciun care i-a impresionat pe toți prietenii virtuali ai artistei. Alex îi aduce zâmbetul pe buze în fiecare zi artistei care s-a făcut remarcată după ce a lansat piesa «Îți arăt că pot».