Adda cere ajutorul fanilor. Care este motivul pentru care a ajuns să facă acest lucru

adda-cupidonadda.jpg

Adda are mare nevoie de fanii ei
Foto Instagram

Adda a publicat un mesaj pe rețelele de socializare prin care le-a cerut fanilor să i se alăture într-o campanie, în care, numai cu ajutorul lor ar putea să realizeze acest proiect. Adda își propune ca în luna februarie să fie CupidonAdda și vine în ajutorul cuplurilor care s-au despărțit sau a persoanelor care au o iubire ascunsă și își dorește să îi ajute, propunându-le un mod de a-și declara dragostea celor iubiți. Adda le va cânta poveștile de dragoste.

Vedeta este foarte implicată în proiecte sociale, astfel că, de această dată ea vrea să ajute oamenii care își doresc ca relațiile lor de dragoste să se refacă. Adda este foarte apropiată de fanii ei și le propune o campanie prin care le va compune mai multe piese fanilor care au o probleme în dragoste, în speranța că se vor împăca cu partenerii lor de care s-au separat. 

Adda a rugat toate cuplurile, indiferent de orientarea sexuală, să îi trimită poveștile de dragoste, iar cele care au cel mai mare impact, vor ajunge în 8 piese, interpretate și compuse de ea.

50309906_2044179488983807_8621076046948597760_n.jpg

Adda le cere ajutorul fanilor
Foto Facebook

Adda este CupidonAdda în luna februarie

Adda le va compune fanilor 8 piese care au ca sursă poveștile fanilor ei și pe care le va publica pe rețelele de socializare, încercând să le amintească motivele pentru care aceste cupluri ar trebui să se împace.

„ADDA CUPIDONadda. ADDA iti face lipeala sau…impacarea. Iubesti pe cineva pe ascuns sau nu poti sa treci peste fosta relatie si iti doresti sa va impacati? Nu ai curaj sa ii spui? II spun eu! Scrie-mi povestea ta intr-un mesaj privat pe Instagram sau Facebook, iar eu o voi transforma intr-o piesa personalizata si o voi publica. Nu uita sa-mi spui cine este crush-ul sau ex-ul tau ca sa-i dau tag pentru a-mi duce la capat rolul de Cupidon asa cum trebuie! Piesele vor fi publicate de 2 ori pe saptamana (Luni si Joi), incepand de pe 24 Ianuarie, pana pe 20 februarie, atunci cand se va lansa oficial piesa ‘’Te-as iubi’’. START LA DRAGOSTE!”, a fost apelul făcut de Adda pe rețelele de socializare.

49947393_2044179502317139_6567932987692810240_n.jpg

Piesele vor fi publicate de 2 ori pe saptamana (Luni si Joi), incepand de pe 24 Ianuarie, pana pe 20 februarie
Foto Facebook
Loading...

Citește și

  • Adda a ales cu grijă ținuta pe care a purtat-o la Elle Style Awards 2018. Artista și-a făcut bine temele și s-a afișat într-o ținută foarte cochetă. Adda nu a ținut cont de camerele de fotografiat și și-a scos limba la panou, iar fotografia a amuzat sute de fani.

  • adda alături de familia ei. Alex, fiul ei. Cătălin, soțul ei.

    Adda se pregătește intens pentru Crăciun și încearcă să creeze de sărbători cât mai multe amintiri alături de familie. Artista ne-a declarat că anul acesta își va avea toată familia alături de Crăciun și abia așteaptă să petreacă împreună. Adda și fiul ei au realizat o ședință foto de Crăciun care i-a impresionat pe toți prietenii virtuali ai artistei. Alex îi aduce zâmbetul pe buze în fiecare zi artistei care s-a făcut remarcată după ce a lansat piesa «Îți arăt că pot».

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1