Ada, fiica lui Cornel Palade, a slăbit 40 kg: "Eram nemulțumită de mine"

cornel-palade_2.jpg

fiica Cornel Palade, familie Cornel Palade, Andrada Palade, Vocea Romaniei
Andrada şi celebrul ei tată au o relaţie apropiată

Ada (Andrada) Palade, care va concura, din 7 septembrie, în noul sezon "Te cunosc de undeva", alături de tatăl ei, Cornel Palade, a slăbit în ultimii doi ani nu mai puțin de 40 de kilograme. Ada spune că acum, pentru ea, contează mai mult ceea ce vede în oglindă decât ceea ce vede în frigider.

Ada Palade, pe care din 7 septembrie o veți vedea la Antena 1, în show-ul "Te cunosc de undeva", alături de celebrul ei tată, Cornel Palade, povestește că viața ei s-a schimbat radicat după ce aslăbit 40 kg în ultimii doi ani. “Starea sănătății și calitatea vieții pe care o duceam m-au determinat să fac ceva în acest sens. Greutatea corporală excesivă te schimbă în alt om și nu neapărat în unul mai bun. Nu eram fericită, eram nemulțumită de mine. Am reușit să spun nu și asta m-a salvat”, mărturisește aceasta.

Cel mai greu i-a fost să renunțe la cartofi

Ada a început să slăbească după ce s-a întors de la Londra, unde a locuit o bună bucată de timp. Și spune că nu-i este deloc greu să se mențină. “Menținerea este destul de ușoară, atât timp cât îți iubești corpul mai mult decât gustul mâncării. Țin cont tot timpul de ceea ce am mâncat cu o zi în urmă și mă gândesc constant la ceea ce mănânc. Cel mai greu îmi este însă să renunț la cartofii copți sau prăjiți”, adaugă Ada.

20160219_194842.jpg

fiica Cornel Palade, familie Cornel Palade, Andrada Palade, Vocea Romaniei
Andrada, alături de părinţii ei, Cornel şi Iuliana Palade. Așa arăta pe vremea când era nemulțumită de trupul ei

Ada Palade are două mari frici

Fiica lui Cornel Palade spune despre ea că în viața de toate zilele este un om simplu, care iubește arta. “Muzica și actoria sunt pe primul loc în viața mea, dar îmi place și să scriu, să desenez, să fotografiez, să dansez. Îmi place natura. Tot ce înseamnă artă mă bucură și îmi aduce liniște. ”De fel, Ada este mai energică, așa că cel mai greu la Te cunosc de undeva! îi este atunci când trebuie să stea multe ore la machiaj. Se amuză însă teribil atunci când își vede colegii de sex masculin în travesti.

ada_palade1.jpg

ada palade
Ada Palade este concurentă în show-ul "Te cunosc de undeva", de la Antena 1
foto: Antena 1

Mai spune despre ea că are două “mari frici”, să nu fie îngropată de vie și să nu întârzie la spectacol, și că nu se poate opri din a urmări reality-show-ul “Insula Iubirii”, de la Antena 1. „Cel mai greu este atunci când trebuie să aștept o săptămână pentru fiecare episod, dar mă uit la sezoanele trecute”, mai spune ea. I-ar plăcea ca lumea să știe despre ea că este o artistă versatilă, flexibilă, care a muncit mult până să joace alături de tatăl ei, la Te cunosc de undeva!. „Abia aștept să mă cunoașteți și să vă bucurați de ce pot oferi publicului pe scenă și pe micile ecrane”, mai spune ea.

Citește și:

Dieta lui Dragoş Pătraru: a slăbit 33 kg fără să facă foamea, deși sare peste cină

Sfaturile şi dieta lui Răzvan Popescu, după ce a slăbit 50 kg: «Renunţati complet la aceste alimente»

 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1