Actrița care o joacă pe Dalida din ”Las Fierbinți”, izolată în casa socrilor din Fierbinți

dalida_2_1.jpg

ecaterina ladin este dalida din las fierbinti
Ecaterina Ladin, Dalida din ”Las Fierbinți”, este izolată la doi pași de platourile de filmare
foto: PRO Tv

Ecaterina Ladin, care o interpretează impecabil pe simpatica Dalida, în serialul de comedie "Las Fierbinți" (PRO TV), se bucură că poate urmări, în liniște, reluarea episoadelor. Ca o coincidență, pe Ecaterina (37 de ani) izolarea a prins-o chiar în casa socrilor ei, din Fierbinți, vestitul orașel din Județul Ialomița, foarte aproape de platourile de filmare.

 • Click!: În această perioadă de izolare se difuzează la PRO TV reluarea serialului "Las Fierbinți". Te uiți și tu?

Ecaterina Ladin: Sincer, abia acum am timp să văd episoadele, pentru că în timpul anului, având spectacole sau turnee, de multe ori se întâmplă să nu ajung să le văd.

 • Îți este dor de filmările pentru serial?

Dacă îmi este dor? Vai de capul meu! Mă doare sufletul de dor. Când ai o vacanță parcă te bucuri că se mai opresc filmările, știi că revii și dorul nu e așa mare. Acum, când ești obligat să stai acasă, parcă dorul se întețește înmiit.

 • Cu cine te înțelegi cel mai bine și la filmari și în viața reală?

Nu știu dacă e cineva cu care să mă înțeleg mai bine. Noi ne știm și lucrăm de 8 ani, zile-n șir, cu unii din echipa serialului mă știu de 16 ani. Suntem ca o mare familie. Cu fetele am o relație aparte și pentru că suntem prietene.

actrite-las-fierbinti.png

actritele din las fierbinti
Fetele din ”Las Fierbinți” se înțeleg bine și în viața reală
foto: PRO Tv
 • Unde te-a prins izolarea și cu cine? Ai povestit "La Măruță" că nu numai că lucrezi pentru "Las Fierbinți", dar că locuiești acolo.

Soacra-mea și-a luat o casă în Fierbinți, fiindcă își dorea foarte mult casă la țară. Aici ne-a prins și aici am rămas.

 • Te-ai împrietenit cu vecinii?

Încă nu am reușit să mă împrietenesc cu oamenii de aici, fiindcă nu ieșim nicăieri. Doar cu vânzătoarele de la magazin ne zâmbim pe sub măști.

 • Ce faci în timpul liber?

În timpul liber, în sfârșit, citesc. Până acum, timpul meu liber era la bucătărie și cu copilul. Acum citesc și grădinăresc. Am o mare satisfacție când mai iese câte un fir din ce am semănat în grădina noastră.

 • Ce proiecte ți-ai pus pe pauză?

Toate proiectele sunt acum pe pauză: aveam 5 spectacole în care jucam - "Mamma Mia", "My fair lady", "Scripcarul de pe acoperiș", "Cina de adio" și "Prenumele" și filmarile pentru serial. Totul s-a oprit exact în perioada în care se joacă cel mai mult.

 • Când ai fost ultima oară acasă, în Moldova?

În ianuarie am fost ultima dată acasă și cred că primul lucru pe care-l fac atunci când se termină nebunia asta e să mă duc acasă la mama mea.

 • Ți s-a întâmplat să fii recunoscută pe stradă?

Să fiu confundată, nu, dar să se uite ciudat, da. Sunt câteva genuri de privire: 1) Parcă am mai văzut-o undeva, 2) Nu am salutat-o! Ah și dacă ne cunoaștem? 3.) E Dalidaaaaaa!, 4) Ce? Ea în RATB? 5) Îi zâmbesc complice, o înțeleg, nu o demasc, 6) Dalido, ce face primarul?

Citește și:

El este adevăratul Bobiţă din «Las Fierbinţi»

Secretele actriţelor din «Las Fierbinţi»

Loading...
 
 

Citește și

 • constantin dita

  Serialul "Las Fierbinți" de la Pro TV are o mulțime de personaje pitorești, interpretate de actori profesioniști, care rămân o încântare și atunci când ies din roluri. Costi Diță (40 de ani) este unul dintre actorii din echipă, interpretul lui Giani, care face parte și din proiectul "Pe Bune!?", ale căror filmări s-au oprit acum la PRO TV. Despre proiecte și viață sau particulară am stat de vorba în exclusivitate, cu actorul.

 • Actorul Marius Chivu în serialul „Las Fierbinți” de la PRO TV în rolul taximetristului Nicu Rață lângă mașină

  Fanii serialului „Las Fierbinţi” l-au remarcat pe taximetristul Nicu Raţă, un tip voluminos, care îşi iese uşor din sărite dacă cineva atentează la cel mai drag bun al lui și anume taxiul cu care îşi câştigă banii de zi cu zi. Actorul Marius Chivu nu e la primul lui serial, având experienţă deja şi în alte producţii în care a jucat alături de o echipă de profesionişti.