Actorul Alex Bogdan s-a afișat cu iubita la "Gala Premiilor Gopo". Cine este Cătălina Mihai

alex-bogdan-iubita.jpg

Alex Bogdan, admirându-și iubita, pe Cătălina Mihai, care a primit trofeul la secțiunea Tânără speranţă, pentru rolul Heidi din filmul “Heidi”
foto: Facebook

Actorul Alex Bogdan, pe care îl știți din seriale precum "Mondenii" și "Mangalița", sau ca prezentator al Premiilor Gopo, nu mai e disponibil de ceva vreme pe piața burlacilor. El se iubește cu o colegă de breaslă, actrița Cătălina Mihai, însă până acum a ținut secret.

Se afişează pe rețelele sociale împreună și se iubesc de mai bine de un an, însă lui Alex Bogdan (34 de ani) nu prea îi place să vorbească despre relația pe care o are cu actrița Cătălina Mihai (23 de ani). La Premiile Gopo însă ne-a oferit o imagine savuroasă, căci a sărutat-o pe scenă atunci când Cătălina a venit să își ridice premiul câștigat la categoria "Tânără speranţă", pentru rolul Heidi din filmul “Heidi”.

alex-bogdan-iubita-foto_cristian_radu_nema.jpg

Alex Bogdan și Cătălina Matei
foto: Radu Nema

Cu Cătălina mă știam dinaite de <<Mangalița>>, eram împreună când am jucat în serialul de la Antena 1, care nu se mai face, îmi pare rău pentru publicul care abia aștepta să revadă acțiunea. La Gopo, Cătălina a fost nominalizată la unul dintre premii și a câștigat", ne-a povestit Alex Bogdan.

catalina-mihai-si-alex-bogdan.jpg

Alex Bogdan și Cătălina Mihai au jucat împreună în serialul "Mangalița", de la Antena 1
foto: arhivă personală

Cine e actrița Cătălina Mihai

Cătălina Mihai a împlinit de curând 23 de ani și este încă studentă la master, la UNATC. Primul său rol important a fost cel din filmul Heidi, rol pentru care a primit două nominalizări la Premiile Gopo 2020, pentru cea mai bună actriță și pentru tânără speranță, pe ultimul dintre acestea câștigându-l. Actriţa este angajată a Teatrului de Stat din Constanţa.
Citește și:

Adnana din «Toate pânzele sus», apariție rafinată la Premiile Gopo. Actrița Julieta Szönyi, în formă la 71 de ani

Cum au apărut vedetele la Gala Premiilor Gopo 2020. Dana Rogoz, prima ieșire de când e mămică de doi

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1