11 vedete cu măști de fiță și de firmă. De ce a plătit Mihai Albu 300 de lei pentru o supermască

andra-mihai-albu.jpg

Andra, mesaj pozitiv pe mască. Mihai Albu are o mască specială, cu filtre care se schimbă
foto: Instagram

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Vedetele nu s-au mulțumit cu clasicele măști chirurgicale, pe perioada pandemiei de coronavirus, astfel că se întrec, pe conturile sociale, în modele inedite, multe dintre ele fiind personalizate. Designerul Mihai Albu, care singur își zice ”Robocop”, a făcut o investiție serioasă, masca sa cu filtre de unică folosință ajungând, pe Internet, la 300 de lei. Așa, blindat, acum el își permite să spună: ”Covid, stai departe, nu-mi pasă!”.

Andra Măruță (33 de ani) se teme de coronavirus. S-a baricat cu tot familionul în vilă, de unde își sfătuiește fanii să se spele des pe mâini și să folosească la cumpărături măști și mănuși. Ea nu poartă orice model, ci unul pe care e inscripționat ”Totul va fi bine”, o adaptarea a piesei ei succes,”Inevitabil va fi bine”, lansată în 2003, cu peste 44 mil de vizulizări, pe Internet: ”Iubirea schimbă tot! În cazul ăsta, ajută și răbdarea, solidaritatea si responsabilitatea. Rămâneți optimiști! Totul va fi bine, chiar dacă purtăm măști!”, a scris Andra, pe Fascebook. Masca ei costă 15 lei.

andra.jpg

Andra
foto: instagram

Mihai Albu (57 de ani) este, de departe, cel mai responsabil. Pentru că locuiește cu mama lui, designerul de încălțăminte se protejează purtând un model deloc prietenos, dar foarte util în lupta împotriva coronavirusului: ”Sunt ca un Robocop, am dat cam 300 de lei pe mască, e luată de pe un site. Are filtre de unică folosință, se schimbă zilnic. De când o port, nici nu m-am mai bărbierit, oricum nu mă mai vede nimeni”, ne-a declarat Mihai.

mihai_albu.jpg

Mihai Albu
foto: instagram

Dansatoare și solistă, Cristina Ștefania sau Libelula (22 de ani), pe care o știți și de la concursul ”Asia Express” (Antena 1), face furori cu fotografiile postate pe contul ei de Facebook, în care își lasă corpul la vedere, dar își acoperă jumătate de față cu o mască neagră, pe care stă scris Savage (n.r.- sălbatic), model care se găsește pe Internet, la prețul de 20 de lei.

catalin_cazacu.jpg

Cătălin Cazacu
foto: instagram

Motociclistul Cătălin Cazacu ( 35 de ani), vedetă Kanal D, s-a retras în apartamentul său, în această perioadă, dar nu stă degeaba. După ce s-a lăudat că a zugrăvit apartamentul, el a postat  pe Facebook și o poză amuzantă, în care apare cu o mască imprimată cu un mesaj amuzant: ”Nu te mai înghit!” (covid), model care se poate achiziționa cu 20 de lei, pe Internet. Știut fiind faptul că e un burlac convins și că stă într-o relație cât stă cioara-n par, mesajul pare să aibă un dublu înțeles.

codin_maticiuc_2.jpg

Codin Maticiuc
foto: instagram

Actorul Codin Maticiuc (39 de ani) este autorul acestor măști cu lozinci vesele, modelele fiind scoase la vânzare pe site-ul lui, Tshirt Factory.ro, la prețuri cuprinse între 15 și 20 de lei, în funcție de model. Și el are una cu flori, îndemnându-ne să purtăm măști, ca să ne salvăm viața: ”Fac măști căci intenționez să-mi plătesc în continuare și furnizorii și angajații la timp. Intenționez să-mi păstrez calitatea produselor și a serviciilor cu care v-am obișnuit. Aveți tot ce vreți (și ce nu vreți!) în materie de măști. Mai ales că acum ne adresăm tuturor categoriilor de vârstă cu noul sistem reglabil. Nu mai există măsuri, există doar modele”, a menționat el.

nicole_cherry.jpg

Nicole Cherry
foto: instagram

Și Nicole Cherry (21 de ani)  a intrat în horă, așa că a ales o mască în valoare de 20 de lei, pe care tronează un mesaj care nu mai are nevoie de traducere. Solista a fost taxată de unii fani: ”Nu cred că te reprezintă acest mesaj, nu te ajută cu nimic! Sincer! Ai voce drăguță, nu-ți trebuie astfel de provocări!”. Nicole nu a dat apă la moară provocărilor, menționând doar că va serba 7 ani de la debutul muzical.

dan_helciug.jpg

Dan Helciug
foto: instagram

Dan Helciug (40 de ani) poartă deja mască de doi ani: „E o măsură de protecţie, ies cu masca când creşte nivelul de stres. De când o am, rinita mea s-a mai domolit. O port pentru protecţie, dar cel mai tare mă tem de poluare, cea care mi-a şi declanşat rinita alergică. Poluarea excesivă provoacă boli alergice. Masca mea e mai bună decât un fular. Sunt un pic ciudat, dar m-am obişnuit. Trebuie să mă protejez. Şi nu sunt Carla’s Dreams. Sunt Masca’s (râde). În timpul zilei e bine să porţi masca în centrul Bucureştiului, în autobuz, în metrou, iar acum deja e obligatoriu”. Modelul costă în jur de 200 de lei, pe Internet.

costi_ionita.jpg

Costi Ioniță
foto: instagram

Costi Ioniță (42 de ani) și-a dorit un model personalizat, așa că și-a trecut pe pânză tot numele de scenă ”Forza Costi”, model realizat la atelierele Cristinei Cenuse: ”Am creat un întreg curent, lumea nu ştie. Eu lucrez pentru Bulgaria, Serbia, Grecia şi Turcia, sub numele de Costi Forţă, este numele cu care eu mă prezint”, a explicat el, pentru adevarul.ro, într-un interviu.

dorina_popa.jpg

Dorian Popa

Cât îl privește pe actorul Dorian Popa (31 de ani), el a făcut deja un sac de bani cu vorba lui, ”Hatz”, pe care o folosește obsesiv, de sute de ori pe zi, în postările de pe Internet. Masca pe care o promovează costă 24, 99 de lei, model aflat în magazinul său online. Dorian are și un refren vesel cu ”Hatz”: ”Hatz când văd gazela, antilopa/Pozăm s-avem ce developa/, Și uite așa ne trece noaptea/,Și patul face scârț/Ce-am eu nu vezi la altcineva/Da', să nu mă spui lu' mama/,Mai bine auzi ce-ți cântă Popa”.

lino_golden_.jpg

Lino Golden
foto: instagram

Și solistul Lino Golden  (22 de ani), pe care l-ați văzut și la ”Survivor” (Kanal D), i-a venit  în ajutor lui Codin Maticiuc, însă el a ales să promoveze modelul ”Dau Moda”, realizat după refrenul piesei sale, cu care a strâns peste 44 de milioane de vizualizări, pe Internet.

tania-budi_1.jpg

Tania Budi
foto: Blitz

Fosta crainică TVR, Tania Budi (52 de ani), a fost surprinsă, zilele trecute, de fotoreporterii Click!, la o farmacie din zona Dorobanți, de unde și-a cumpărat o cremă. Și nici că putea ieși oricum din casă, având în vedere statutul de divă, prin urmare și-a asortat masca de protecție la ținută. Tania a intrat mai apoi și într-un magazin alimentar, de unde și-a făcut niscaiva provizii.

tania-budi_2.jpg

Tania Budi
foto: instagram

Dar frumoasa femeie s-a pozat pe Facebook și cu o mască amuzantă, cu dinți de rechin. ”Femeia fără mască e ca tractoristul fără bască”, i-a scris, cu umor, un admirator.

stefania_libelul.jpg

Ștefania Libelula
foto: instagram

Cristina Ștefania, care a făcut echipă la "Asia Express" cu iubitul ei, Speak, și-a creat o ținută spectaculoasă pentru o ședință foto, însă masca o poartă și pe stradă. Mesajul "Savage" (sălbatic) are însă un alt sens în limbajul găștilor: înseamnă femeie "tare", care nu se teme de nimeni și de nimic.

Citește și:

Brigitte Nielsen cu mască de 500 de dolari, Melanie Griffith doar cu eșarfă

Ce măşti ne protejează cu adevărat de COVID - 19. MApN a făcut ghidul complet

VIDEO Cum să-ți faci mască de protecție dacă nu știi să coși. E gata în câteva minute!

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5