Brigitte Nielsen cu mască de 500 de dolari, Melanie Griffith doar cu eșarfă

melanie_griffith_cu_masca.jpg

Melanie Griffith, 62 de ani, crede că o eșarfă e suficientă pentru a se proteja de virus
foto: Profimedia

SUA se confruntă cu cel mai mare număr de contaminări de COVID-19, peste 560.000 de persoane bolnave și peste 23.000 de decese. Autoritățile au impus de o săptămână obligativitatea purtării unei măști atunci când oamenii ies din casă.

Brigitte Nielsen, 56 de ani, a profitat de vremea frumoasă de duminică, din Los Angeles și a ieșit în parc împreună cu soțul ei, Mattia Dessi (41 de ani), și fiica lor, Frida (1 an). Ea a purtat o mască de față Supreme, de culoare roșie, cumpărată cu 500 de dolari de pe site-ul StockX, iar soțul ei una albastră, produsă de aceeași firmă.

brigitte_nielsen_cu_masca_de_500_de_dolari.jpg

Brigitte Nielsen, 56 de ani, și-a pus masca de fițe și a ieșit la limbare cu Frida
Brigitte Nielsen, 56 de ani, și-a pus masca de fițe și a ieșit la limbare cu Frida
foto: Profimedia

Într-o altă zonă a Los Angeles-ului, Melanie Griffith, 62 de ani, a fost surprinsă și ea la plimbare de către paparazzi. Deși este aproape de vârsta care o plasează în zona de risc în cazul contaminării cu virusul ucigaș, Melanie a purtat o eșarfă simplă, ochelari de soare și a avut grijă să nu se apropie de nici o persoană pe durata limbării ei. Culmea, în timp ce Brigitte Nielsen are o avere estimată la 500.000 $, Griffith are în conturi peste 40 de milioane $. 

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1