EXCLUSIV Fiica Stelei Popescu a abandonat și vila de 200.000 € de pe Litoral!

stela2.gif

Stela Popescu, una dintre cele mai iubite actrițe din România

Regretata Stela Popescu a muncit enorm şi toată agoniseala ei a fost moştenită de fiica adoptivă, Doina Maximilian (65 de ani). Apropiaţii familiei susţin că actriţa trăgea din greu pentru aceste proprietăţi, pe care Doina le abandonează rând pe rând. Moştenitoarea a stat doar trei luni în conacul din Capitală, iar vila din 2 Mai, căreia Stela îi dădea viaţă în timpul verii, pare părăsită.

Se fac aproape trei ani de când Stela Popescu s-a stins, la 81 de ani, în urma unui atac cerebral. Deşi alţi colegi de breaslă au ales să se retragă de pe scenă, după ce au ieşit la pensie, faimoasa actriţă, căreia i se spunea ”Regina teatrului de revistă”, a continuat să apară în lumina reflectoarelor. Apropiaţii artistei sunt de părere că ea a trudit toată viaţa de dragul Doinei, pe care o înfiase de mică, şi căreia Stela îi îndeplinea toate dorinţele, chiar şi pe cele costisitoar.

“Stela a muncit pe rupte, n-a stat o clipă locului. Casele le cumpăra pentru fata ei, Doina, care voia mereu alta şi alta. Stătea cam doi - trei ani în câte una, apoi o convingea pe Stela să-i cumpere alta. Se temea ca mama ei să nu cheltuiască banii pe altceva sau să nu-i doneze pentru acte umanitare”.  

fiica-stelei.gif

Doina Maximilian, fiica adoptivă a artistei, a moștenit o avere consistentă

Doina a moştenit o avere considerabilă, mai exact un bloc cu trei etaje în Bucureşti, estimat la cel puţin 500.000 de euro, vila din Crevedia, de 220.000 de euro, cea de la mare, în staţiunea 2 Mai, de 200.000 de euro, dar şi o alta, de peste 250.000 de euro, în buricul Capitalei, unde artista a locuit până pe 23 noiembrie 2017, când s-a prăpădit. Actriţa mai deţinea un apartament pe Calea Moşilor şi o casă pe Strada Thomas Masaryk, mai multe terenuri, dar şi un cont de 300.000 de euro.  

casa-2-mai.gif

Vila din 2 Mai era odinioară însuflețită de râsul molipsitor al Stelei

Se pare însă că fata Stelei părăseşte casele rând pe rând. ”N-a rezistat mai mult de trei luni în casa în care Stela a locuit până în ultima clipă a vieţii, s-a mutat în Bucureştii Noi. Iar vila de la 2 Mai este acum abandonată”, arată apropiaţii actriţei. De altfel, fotoreporterii Click! au găsit, zilele trecute, celebra casă de la malul mării îngropată în tăcere, astfel că verile în care Stela o anima cu veselia ei sunt acum doar amintiri.

Doina a recunoscut că mama ei o ajuta financiar: “Îi simt prezenţa şi acum. Stela, mama mea, ne ocroteşte din cer: pe mine, pe fiica mea, dar şi pe nepoţelul meu. Ea a fost stâlpul familiei noastre! Cât a fost în viaţă, nu ne-a lipsit nimic. Tot timpul ne întreba dacă suntem bine, dacă ne lipseşte ceva. După ce a murit, o apreciez şi mai mult, îi simt enorm lipsa”. 

casa-bucuresti.gif

Una dintre proprietățile cochete din Capitală

Stela Popescu a povestit, într-un interviu pentru revista “Flacăra”, despre eforturile ei de a strânge bani: ”Am călătorit în trenuri cu gheaţă la ferestre, am jucat în săli unde spectatorii aveau cojoacele pe ei, dar eu n-am urcat pe scenă cu cojocul pe mine! Când vedeam lumea stup acolo, oameni fericiţi, cum să nu mă bucur? Am muncit, am îndurat, dar am ştiut întotdeauna pentru ce. Am o meserie în care se aleargă mult. Acele spectacole «de probă», făcute cu marii actori ai României, se făceau peste tot prin ţară, pentru că salariile erau foarte mici. Ca să ne fie bine, trebuia să jucăm şi câte trei spectacole în aceeaşi zi şi mai mereu eram pe drumuri – cu trenul, cu maşina, chiar şi cu căruţa, apropo de vorba mamei. Lucram şase zile din şapte, în fiecare zi, mai puţin lunea. Rareori prindeam câte o zi liberă. Şi, în loc să mă relaxez, plecam la Cluj, la Timişoara, prin tot felul de săli de prin ţară, şi jucam aceste şuşe”. 

«Fiica doamnei Stela nu prea vine pe la mormânt» 

Stela Popescu a fost înmormânată la Cernica, însă Doina trece rar să-i aprindă candela şi să-i aducă flori. O femeie care a iubit-o foarte mult pe Stela ne-a făcut dezvăluiri dureroase: ”Vin mulţi dintre cei care au iubit-o, ca să-i aprindă câte o lumânare, unii trec după ce pleacă de la slujbă. Vin la mormintele rudelor, apoi trec şi pe la doamna Stela. Ieri i-am adus şi eu o floare. Însă fiica doamnei Stela nu prea vine pe aici şi, vorba aceea, domnia sa i-a lăsat atâta avere. Am înţeles că nici pomeni nu-i face. Dar să nu judecăm, poate acum e vară şi cu aceste călduri e mai greu de ajuns, iar înainte a plouat zilnic”. 

Loading...

Citește și

  • Ies la iveală noi detalii despre Doina Maximilian (65 de ani), fiica adoptivă a Stelei Popescu, care a moştenit o avere de peste un milion de euro, după decesul actriţei. Dacă, iniţial, se mutase în vila în care mama ei şi-a dat ultima suflare, iată că nu s-a simţit confortabil acolo, astfel că şi-a cumpărat un apartament scump, de 300.000 de euro, susţin apropiaţii familiei.

  • Mormântul regretatei Stela Popescu, din Cimitirul Cernica, arată dezolant, la 2 ani şi 8 luni de când actriţa a părăsit această lume. Artista a lăsat în urmă un bloc şi trei vile, în valoare de peste un milion de euro, însă fiica ei, care a intrat în posesia moştenirii, pare că a dat-o uitării. O bătrânică ne-a povestit că Doina este văzută tot mai rar la cavoul mamei, unde acum zac doar câteva flori arse de arşită.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1