EXCLUSIV Mormântul Stelei Popescu arată dezolant: «Fiica ei vine rar la cimitir, deşi actriţa i-a lăsat atâta avere»

2-3-neatza-1.jpg

Stela Popescu a murit pe 23 noiembrie 2017, la 81 de ani. Cei dragi o plâng şi acum şi îi simt lipsa

Mormântul regretatei Stela Popescu, din Cimitirul Cernica, arată dezolant, la 2 ani şi 8 luni de când actriţa a părăsit această lume. Artista a lăsat în urmă un bloc şi trei vile, în valoare de peste un milion de euro, însă fiica ei, care a intrat în posesia moştenirii, pare că a dat-o uitării. O bătrânică ne-a povestit că Doina este văzută tot mai rar la cavoul mamei, unde acum zac doar câteva flori arse de arşită.

Pe la mormântul Stelei Popescu de la Cernica trec mai mult străinii. Doina Maximilian (65 de ani), fata adoptivă a regretatei artiste, este văzută tot mai rar în cimitir. Reporterii Click! au fost marţi,la mormântul actriţei, iar locul părea dat uitării.

1-3col-cimitir_copy.jpg

Mormântul Stelei Popescu, din Cimitirul Cernica, arată părăsit, la 2 ani şi 8 luni de când actriţa a decedat fulgerător

Candela nu era aprinsă, iar florile erau ofilite. O femeie, care a iubit-o enorm pe Stela, ne-a făcut dezvăluiri dureroase: ”Vin mulţi dintre cei care au iubit-o, ca să-i aprindă câte o lumânare, unii trec după ce pleacă de la slujbă. Vin la mormintele rudelor, apoi trec şi pe la doamna Stela. Ieri i-am adus şi eu o floare. Însă, fiica doamnei Stela nu prea vine pe aici, şi vorba aceea, domnia sa i-a lăsat atâta avere. Am înţeles că nici pomeni nu-i face. Dar să nu judecăm, poate acum e vară şi cu aceste călduri e mai greu de ajuns, iar înainte a plouat zilnic”.

3-casa_bucuresti_copy.jpg

Vila din Bucureşti în care stă acum Doina

Fiica Stelei Popescu a moştenit un bloc cu trei etaje în Bucureşti, estimat la cel puţin 500.000 €, vila din Crevedia, de 220.000 €, cea de la mare, în staţiunea 2 Mai, de 200.000 €, dar şi o alta, de peste 250.000 €, în buricul Capitalei, unde artista a locuit până în ultima clipă de viaţă, şi în care acum s-a mutat Doina. 

2-3-buna-dim-3.jpg

Doina Maximilian a fost adoptată de Stela Popescu şi de Puiu Maximilian pe când era o copilă

În ceea ce priveşte vila de la 2 Mai, deşi s-a zvonit, la un moment dat, că va fi închiriată turiştilor, pe perioada verii, iată că, anul trecut, reporterii Click! au surprins-o în curte pe Stanca, nepoata Stelei, cu soţul şi cu cei doi copii. Actriţa Stela Popescu a încetat din viaţă la 81 de ani, în urma unui atac cerebral, pe 23 noiembrie 2017. Nu a avut copii, însă a înfiat-o pe Doina, fata fratelui soţului ei, Ion Maximilian.

4-casa_2_mai_stela_copy.jpg

Casa de la 2 Mai unde mergea Stela în fiecare vară

“Eu trăiam în Cehoslovacia, împreună cu mama mea, şi la vârsta de 13 ani mi-a spus că tatăl meu natural e român şi locuieşte în România, aşa că la 15 ani am plecat la el”, spunea Doiniţa într-un interviu. Aceasta le-a căzut cu tronc Stelei şi lui Puiu Maximilian care au decis să o adopte. Deşi Puiu nu şi-a dorit copii nu i-a putut rezista Doinei. “N-a vrut copii, dar a apărut Doiniţa şi ne-am lipit de ea. Este o fată cuminte, interesantă şi inteligentă, mânca-o-ar mama”, povestea cu drag Stela Popescu. Doina Maximilian a fost căsătorită cu actorul Radu Gheorghe şi au împreună o fată, Stanca, regizoare, stabilită în Germania.

mormant_stela_3.jpg

Așa arată acum mormântul Stelei Popescu
foto: Click!

A vândut lucrurile Stelei, cu 20.000 de euro, la licitaţie

Pe 6 iunie 2019, la Palatul Cesianu-Racoviţă din Capitală, a avut loc licitaţia organizată de Artmark cu obiectele de valoare ce au aparţinut Stelei Popescu, intitulată sugestiv „Ultimul spectacol”. 

2-3-neatza-2.jpg

Marea actriţă a fost înmormântată la Cimitirul Cernica

Astfel, mai multe obiecte din colecţia actriţei au fost vândute cu peste 20.000 de euro. Potrivit Agerpres, printre lucrurile vândute s-au aflat biroul de lucru al Stelei Popescu şi jilţul, ambele în stil neo-renascentist de la sfârşitul secolului al XIX-lea, au fost adjudecate cu 1.700 de euro, o haină din blană - 250 de euro, o haină din pene decorative - 150 de euro, un colier cu şase rânduri de perle - 150 de euro, două icoane de secol XX - fiecare cu 250 de euro şi câteva tablouri preţioase: „Început de toamnă în Bucureşti”, de Alexandru Moser Padina - 3.000 de euro, „Iarnă la Târgovişte”, de Rudolf Schweitzer-Cumpăna - 1.800 de euro, „Ţărăncuţă cu cobiliţă”, de Dumitru Ghiaţă - 4.000 de euro. 

Citește și:

EXCLUSIV! Fiica adoptivă s-a mutat deja în vila Stelei Popescu

Fiica adoptivă a Stelei Popescu: «Mama mă întreabă şi în vis dacă îmi lipseşte ceva»

 

Loading...
 
 

Citește și

  • La şase luni de la moartea Stelei Popescu, fostul soţ o atacă dur pe fiica adoptivă a artistei, care a moştenit întreaga avere. Dan Puican (83 de ani) îi reproşează Doinei Maximilian faptul că încearcă să scoată bani după moartea ei, mai precis, că i-ar fi vândut rochiile Stelei şi i-a închiriat vila de la mare. “Banul e pe primul loc”, ne-a spus bărbatul. Fiica adoptivă a artistei neagă totul.

  • La un an şi jumătate de la moartea Stelei Popescu, averea strânsă într-o viaţă de regretata actriţă e transformată în bani lichizi de unica moştenitoare. Fiica adoptivă Doina Maximilian (64 de ani) a obţinut acum o lună 20.000 de euro dintr-o licitaţie cu bunuri ale vedetei, iar vecinii ne-au povestit că vila de vacanţă a mamei sale e disponibilă turiştilor pentru închiriere pe durata sezonului estival.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1