EXCLUSIV Soțul Elenei Merișoreanu, internat în stare gravă cu Covid: "Dacă nu ai pile, te mănâncă viermii". Și nepoatele au avut boala

elena-merisoreanu-sot.jpg

Elena Merișoreanu și soțul ei, Virgil Croitoru
foto: arhivă personală

Elena Merișoreanu (72 de ani) trece prin clipe dramatice! Soțul ei, Viorel Croitoru, în vârstă de 74 de ani, a fost infectat cu noul coronavirus și a fost internat în stare gravă la Spitalul Victor Babeș, în urmă cu șapte zile.

Bărbatul a crezut inițial că a răcit, însă după cinci zile de stat acasă, starea lui de sănătate s-a agravat și nu a mai putut să respire. Elena Merișoreanu nu a contractat virusul, cântăreța locuind în ultima perioadă acasă la fiica ei, la Snagov. Solista a fost nevoită să sune la Salvare și apoi să apeleze la medici cunoscuți de ea pentru a putea să-i găsească un loc la spital soțului ei.

Elena Merișoreanu: "Nu găsești nici un loc la spital"

„Eu am fost plecată la Snagov, la casa fiicei mele. El a rămas la noi acasă, avem trei case în aceeași curte. A zis prima dată că e racit, dar după cinci zile n-a mai putut să respire. A sunat-o pe fiică-mea disperat și i-a zis: <Vino, că nu mai pot, mor!> A sunat fata la Salvare și i-au zis să aștepte două ore că nu au salvări, după aceea i-au închis telefonul în nas. A trebuit să sun eu la Salvare, să spun cine sunt și în 7 minute era salvarea la noi acasă. Adevărul e că te mănâncă viermii dacă nu ai pile în țara asta. Nu găsești nici un loc la spital. La Victor Babeș nu erau locuri, am apelat la doctorița Monica Pop și apoi l-am sunat pe domnul Ceaușu, ca să găsim un loc. Dacă nu ai cunoștințe și nu te știe lumea mori”, a declarat Elena Merișoreanu, în exclusivitate pentru Click!

sot-elena-merisoreanu.jpg

Viorel Croitoru, soțul Elenei Merișoreanu
foto: arhivă personală

Soțul Elenei Merișoreanu a fost dus în stare gravă la spitalul Victor Babeș, acesta suferind și de diabet.„Când l-am dus era grav, nu mai putea să respire. Când a ajuns la spital și a văzut cum stau oamenii pe holuri, pe paturi, a zis că eu de aici nu mai ies! Nu l-au intubat, i-au pus mască și este pe perfuzii. E de șapte zile internat, acum e în stare mai bună”, ne-a mai spus solista.

elena-merisoreanu1.jpg

Elena Merișoreanu, fiica Raluca și nepoata Beatrice
foto: arhivă personală

„Și nepoatele mele au luat Covid de la școală!”

Elena Merișoreanu a mai avut și alte cazuri de Covid în familie. Nepoata ei, Beatrice, a avut o formă ușoară de Covid, dar și nepoatele cele mici, Alessia și Rebeca, au luat virusul chiar în prima zi de școală.„Nepoata mea a avut și ea Covid și ne-a făcut teste la toți. Fetițele, când le-a dus în școală prima zi, au luat Covid. S-au jucat nițel pe afară, nici nu au intrat în clasă și au luat virusul. Aia mare de 9 ani a făcut temperatură, roșu în gât, a vomitat. La cea mică a fost mai ușor, vine la mine și îmi zice: <mamaie, să-ți dau o veste am și eu Covid!> Nu le mai ducem la școală”, a mai spus Elena Merișoreanu, pentru Click!

Citește și:

Ce nepoată sexy are Elena Merișoreanu! Cu ce se ocupă tânăra

Elena Merişoreanu, vedetă pentru o zi, la liceul nepoatei

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1