Ce nepoată sexy are Elena Merișoreanu! Cu ce se ocupă tânăra

20180317_232842.jpg

Elena Merisoreanu, nepoata, rude, familie, solista muzica populara, interviu
Elena Merişoreanu şi Beatrice

Interpreta de muzică populară Elena Merişoreanu sau Merişor, aşa cum a fost alintată la reality-showul „Sunt celebru, scoate-mă de aici” ( Pro TV), are o nepoată bună de reclame. Beatrice Paub ne-a povestit despre celebra ei bunică, dar și despre sacrificiile pe care le face pentru a-și menține talie de viespe.

Pe marea solistă de muzică populară Elena Merişoreanu (69 de ani) am  întâlnit-o, sâmbăta trecută, la petrecerea de aniversare a lui Luis Lazarus (51 de ani). M-a venit singurică, ci însoțită de nepoata ei, o frumusețe de fată, Beatrice Paub, cu părul lung și cârlionțat, copia din tinerețe a artistei. Fire deschisă, aceasta ne-a răspuns cu sinceritate la câteva întrebări: „Împlinesc 22 de  ani, peste o săptămână. Aveam 8 ani când am intrat la Agenţia de modele Costin Mărculescu. Momentan, sunt la Marketing, ultimul an, la ASE. Din păcate, nu am voce, dar pot spune că mi-a plăcut muzica populară. Nu am moştenit-o pe mamaie. Mai am timp să mă fac actriţă sau vedeta tv. Merg la sala pe 2-3 ori pe săptămâna. Merg de multe ori cu bunica mea la cântări şi la spectacole, sunt şoferul ei. Mai ies cu prietenii în oraş”.

fb_img_1521443776402.jpg

Elena Merisoreanu, nepoata, rude, familie, solista muzica populara, interviu
Beatrice este o tânără foarte sexy
foto: Ştefan Ovidiu

Beatrice a fost surprinsă, să o vadă pe Elena la show-ul “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, filmat în 2015  în jungla africană, și unde concurenții au făcut foamea și au dormit sub cerul liber: ”Mă uitam la televizor şi nu-mi venea să cred cum mânca ea şi bea toate acele chestii scârboase. Am zis că nu-i adevărat, pot să spun că eu în locul ei nu aş fi băut aşa ceva. Ea e modernă, eu nu mi-am făcut operaţii, momentan nu e nevoie. O iubesc mult de tot, are doar doi nepoţi, pe mine şi pe fratele meu”, ne-a mai povestit Beatrice.     

Loading...

Citește și

  • Elena Merişoreanu este una dintre cele mai cochete soliste de muzică populară, iar la 69 de ani arată ca de 50. Artista recunoaşte însă că a trecut şi pragul saloanelor de înfrumuseţare. Iar în urma tatuajelor la nivelul feţei, cu tuş thailandez, ea arată mereu ca scoasă din cutie, fără să mai apeleze la trusa de machiaj. Recent, Elena şi-a luat o nouă porţie de botox.

  • Elena Merișoreanu

    Elena Merișoreanu (66 ani) și-a însoțit joi (28 mai) nepoata, pe Beatrice Păun, elevă la ”Colegiul Matei Basarab”, la ”ultimul clopoțel”.