Will Smith, interviu în lacrimi: «Jada a plâns 45 de zile. Mă simţeam mizerabil»

will-smith-jada-pinkett-2002.jpg

will smith si jada pinkett smith la kodak theatre 2002
Will Smith şi Jada Pinkett sunt căsătoriţi de 21 de ani. Actorul a povestit în lacrimi cele mai grele momente din căsnicie
Foto: Guliver/ Getty Images

Will Smith (50 de ani) este unul dintre cei mai carismatici şi iubiţi actori de la Hollywood. Familist convins, actorul are o căsnicie de 21 de ani cu Jada Pinkett (47 de ani) şi doi copii frumoşi şi talentaţi: Jaden (20 de ani) şi Willow (17 ani).

Deşi au pozat mereu în cuplul perfect, cei doi actori au trecut printr-un impas şi au fost cât pe ce să se despartă.

Jada Pinkett Smith are o emisiune online, numită “Red Table Talk”, iar recent invitaţii ei au fost soţul Will Smith şi cei doi copii, potrivit Daily Mail. Emisiunea s-a transformat într-o confesiune, Will şi Jada au izbucnit în plâns, iar Willow şi Jaden au asistat uimiţi la dezvăluirile părinţilor.

Will Smith, interviu în lacrimi despre căsnicia sa

Actorul care a împlinit recent 50 de ani a declarat că Jada a trecut printr-o depresie şi nu s-a putut opri din plâns 45 de zile. “A fost o perioadă în care mami se trezea şi plângea. Au fost 45 de zile”, i-a spus Will cu lacrimi în ochi fiicei sale.

“Ai omis câteva zile!”, a completat Jada. “Se întâmpla în fiecare dimineaţă. Am început să ţin un jurnal. Cred că atunci m-am simțit cel mai rău în căsnicia noastră. M-am simțit mizerabil”, a mai adăugat actorul.

Cei doi au fost la un pas să se despartă, însă într-un final problemele i-au unit şi mai mult. Actorul a mai declarat că Jada a fost toată viaţa sprijinul lui şi că ei nu spun că sunt căsătoriţi, ci parteneri pentru tot restul vieţii.

Vezi aici o parte din interviul dat de Will Smith

Loading...

Citește și