Ce zăpăcit! Will Smith a sărit cu coarda în ziua în care a împlinit 50 de ani

will_smith_1.jpg

will smith
Will Smith a făcut saltul în ziua în care a făcut 50 de ani
Citeste tot despre: 

Will Smith îşi ţine promisiunea chiar dacă uneori bravează. Starul a sărit cu coarda din elicopter, deasupra Marelui Canion, chiar în ziua în care a plânit vârsta de 50 de ani. Will Smith a făcut bungee jumping în prezenţa întregii sale familii. Chiar dacă soţia, Jada Pinkett Smith s-a opus, Will nu a ţinut cont de nimic şi aplonjat în gol...

Will Smith a sărit cu coarda din elicopter, deasupra Marelui Canion, chiar în ziua în care a împlinit 50 de ani. Actorul a avut grijă să filmeze întreaga ispravă şi să o difuzeze în direct pe pagina lui de Internet. El a vrut ca prin gestul său să stragă atenţia pentru o campanie de strângere de fonduri desfăşurată de Global Citizens pentru educaţia tinerilor din întreaga lume. La isprava tatălui lor au venit toţi copii lui Will, Trey, dintr-o relaţie anterioară şi Jaden şi Willow pe care îi are cu Jada. Deşi înainte să sară, a avut nevoie de numărătoare, după „5, 4, 3, 2, 1... Sări!”, Will a ţinut să ţipe din toţi plămânii în timp ce atârna prins în coardă deasupra Marelui Canion.

will_smith_2.jpg

will smith, jada pinckett smith, willow
La isprava lui Will au asistat copiii actorului, Willow Trey şi Jaden, dar şi soţia Jada Pinkett

„Este fantastic! Asta a fost una dintre cele mai tari chestii pe care le-am făcut în viaţa mea. Am trecut în câteva secunde de la teroare şi agonie la o stare de extaz incredibilă!”. Will Smith a scos la licitaţie videoclipul cu săritura încă de acum o lună, urmând ca banii strânşi să fie donaţi pentru o cauză nobilă. Astfel, întreaga nebunie a ajuns pe portalul  virtual Omaze.

Loading...

Citește și

  • Incredibil! Se zvoneşte tot mai insistent că Will Smith (43 de ani) şi Jada Pinkett Smith (40 de ani) divorţează. Revista ”Star” aruncă bomba că adevăratul motiv al separării lor ar fi un bărbat, iubitul homosexual al actorului.

  • La vârsta de 38 de ani, Jada Pinkett Smith a pozat goală pentru revista „Essence”.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1