Vești tot mai rele despre Céline Dion! A slăbit atât de mult pentru că e bolnavă?

15_foto1-4col-240-profimedia-0452543288.jpg

Céline a ajuns să arate ca un schelet ambulant

Zvonuri tot mai rele! Céline Dion este în pericol de moarte, scrie revista “Life&Style”. A­­pro­­piaţii vedetei canadiene se tem că a slăbit îngrozitor din cauza unei boli grave care o mistuie.

În cele mai recente fotografii, care i s-au făcut pe străzile Parisului, cântăreaţa Céline Dion (51 de ani) arată ca un schelet ambulant. Fanii şi prietenii ei se tem că e pe moarte. Jurnaliştii de la publicaţia “France Dimanche” susţin că vedeta ar fi dat şi în patima beţiei, din cauza depresiei, după moartea soţului, René Angélil, în 2016, la 73 de ani. Din cauza abuzului de alcool, ar fi făcut o boală gravă pe care s-ar chinui să o ţină ascunsă. “Da, e adevărat că am pierdut multe kilograme în ultima vreme”, recunoaşte Céline.

 

“Toată lumea se ia de mine pentru că am slăbit şi pentru că am început să apar în ţinute extravagante. Ce să fac? Nu pot să plac la toată lumea”, mai spune vedeta. Însă familia şi prietenii sunt foarte îngrijoraţi de sănătatea fragilei cântăreţe, mai ales pentru că se pregăteşte să pornească într-un turneu mondial, în septembrie, în cadrul căruia are programate 50 de concerte, potrivit “Life&Style”. Céline Dion susţine însă sus şi tare că e perfect sănătoasă. Ba, mai mult, vedeta zice că abia de acum a început
să-şi trăiască şi ea viaţa, după moartea soţului. După ce a rămas văduvă, Céline s-a dedicat celor trei copii ai ei, René-Charles, de 18 ani, şi gemenii Eddy şi Nelson, de 8 ani, pe care îi are din căsnicia cu Angélil, care a durat din 1994 până în 2016.

Are o avere de 700 de milioane de dolari

Céline Dion

Céline Dion, plină de vene pe mâini şi riduri pe faţă
Céline Dion e prea slabă şi îngrijorează fanii
Foto: Profimedia

 

De la debutul discografic din 1981, cu albumul “Unison”, Céline Dion a lansat peste 20 de albume, în franceză şi engleză. Cel mai recent se numeşte „Encore un Soir” din 2016. Anul acesta, Céline are în plan să lanseze, în toamnă, un nou album în limba engleză numit “Courage”. De-a lungul carierei sale de 38 de ani, ea a vândut peste 200 de milioane de discuri în lume şi are o avere de 700 milioane de dolari. Artista, care a fost lansată de soţul şi managerul său, René Angélil, a cucerit publicul cu numeroase hit-uri, între care se numără: „My Heart Will Go On”, care apare pe coloana sonoră a filmului “Titanic”, All by Myself”, sau “I’m Alive”.

 

Citește și:

Celine Dion, mai obosită ca oricând! După ce a slăbit drastic a purtat o ţinută transparentă

Cele mai șocante ținute purtate de Céline Dion. Solista s-a schimbat radical după moartea soțului

 

Loading...

Citește și