Vești bune pentru fanii trupei Genesis! Phil Collins și colegii lui pregătesc un turneu în 2021

genesis_videoclip_i_can_t_dance.jpg

Trupa Genesis a intrat în studio și pregătește un nou turneu pentru fani
Trupa Genesis a intrat în studio și pregătește un nou turneu pentru fani

Vești bune! Phil Collins și colegii lui, Tony Banks și Mike Rutherford au început repetițiile în studio pentru un nou turneu. ”The Last Domino? Tour” este programat pentru aprilie 2021. Ei nu au mai cântat împreună într-un turneu din 2007. În trupă va intra și fiul lui Phil, Nic Collins, la tobe și basistul Daryl Stuemer. Inițial turneul trebuia să înceapă în Noiembrie 2020, dar pandemia le-a dat peste cap planurile.

Vești bune pentru fanii trupei Genesis! Phil Collins, de 69 de ani și colegii lui, Tony Banks (70 de ani) și Mike Rutherford (70 de ani) au intrat în studio și pregătesc piese noi pentru un nou turneu, informează contactmusic. Turneul ”The Last Domino? Tour” este programat pentru aprilie 2021. Nu a fost stabilit un itinerariu precis și nu se știe dacă va fi un turneu european sau mondial. Un lucru este cert, trupa se reunește și le pregătește fanilor o colecție de piese noi. În trupă va intra și fiul lui Phil, Nic Collins, la tobe și basistul Daryl Stuemer. Phil Collins este imobilizat în scaun cu rotile și a insistat ca locul lui de la tobe să fie preluat de fiul său. ”Când l-am auzit prima oară pe Phil spunând că vrea să îl lase la tobe pe Nic am crezut că e cea mai mare prostie. Phil este un baterist foarte bun. Însă după ce l-am auzit pe Nic am rămas impresionat. La concertul lui Phil de la Albert Hall pot spune că Nic a făcut un spectacol de zile mari”, a declarat Tony Banks.

Phil Collins în scandal cu fosta soție

Phil Collins şi Orianne s-au cunoscut în Elveţia în 1994, când Orianne avea doar 21 de ani. S-au căsătorit în 1999 şi au divorţat nouă ani mai târziu. În 2015, Collins i-a salvat viaţa lui Orianne plătindu-i o operaţie pe coloană şi în 2016 s-au reîmpăcat. În 2020, fosta soție s-a măritat în secret în timp ce locuia în casa lui Collins, din Miami, și cântărețul a deschis proces pentru a o da afară.  Orianne Cevey, 46 de ani, cu care Phil Collins are doi băieţi, Nicholas, 19 ani, şi Matthew, 15 ani, s-a măritat în secret în Las Vegas, cu Thomas Bates. 

Citește și:

Phil Collins era să moară din cauza alcoolui! Problemele cu femeile i-au distrus cariera

În scaunul cu rotile, Phil Collins nu renunță la concerte

Phil Collins are o avere de 300 de milioane de dolari

Phil Collins a mai fost căsătorit cu Andrea Bertorelli, între 1975 şi 1980, şi Jill Tavelman, între 1984 şi 1996. Phil Collins s-a născut la 30 ianuarie 1951, în Londra, Marea Britanie. În prezent are o avere de 300 de milioane de dolari. A cântat în formaţii precum Genesis, Band X (1976-1979), Band Aid (1984-1984), Flaming Youth şi The Phil Collins Big Band (1996-1999).

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1