În scaunul cu rotile, Phil Collins nu renunță la concerte

15-vedete-foto1-135-200-profimedia-0412441030.jpg

Starul a fost surprins în căruciorul cu rotile pe aeroportul din Sydney
Foto: profimedia
Citeste tot despre: 

A ajuns în scaunul cu rotile! Phil Collins, cunoscut mai ales ca solist şi toboşar al trupei Genesis, nu se mai poate ţine pe picioare. Este foarte slăbit după ce a suferit mai multe intervenţii chirurgicale.

Cântăreţul Phil Collins (68 de ani) a fost surprins nu demult plimbat cu un scaun cu rotile în aeroportul din Sydney. Deşi nu se mai poate deplasa fără ajutor, starul îşi continuă turneul Not Dead Yet. El a susţinut concertul din metropola australiană în căruciorul cu rotile. Fiul lui, Nick Collins, de 17 ani, a cântat la tobele tatălui.

De mai multe luni, Phil Collins nu se mai poate mişca deloc fără ajutorul unui baston. Pe distanţe mai lungi, sau pe scenă, este dependent de scaunul cu rotile. El se simte tot mai rău şi se teme că va rămâne paralizat la pat.

Phil Collins, probleme la picioare după o operație la spate

A fost operat după ce s-a ales cu vertebrele dislocate de la cântatul la tobe timp de 50 de ani. A suportat dureri îngrozitoare fiindcă una dintre vertebre ajunsese să-i strivească măduva spinării. Interpretul crede că medicii care l-au operat i-au deranjat nervii ce transmit comenzile la mâini şi la picioare. Deja nu-şi mai simte degetele.

Starul e fericit că s-a împăcat cu a treia soţie, Orianne, de 45 de ani, în 2016. Phil Collins are 5 copii şi o avere de 260 de milioane de dolari. 

 

Citește și:

Fiica lui Phill Collins, imagini incendiare. A pozat goală pentru o revistă

Phil Collins era să moară din cauza alcoolui! Problemele cu femeile i-au distrus cariera

Loading...