Soția lui Rod Stewart a atras toate privirile pe plajă, cu sânii uriași. Rocker-ul nu suportă izolarea

rod-stewart_3.jpg

Rod Stewart și Penny Lancaster se relaxează la plajă
foto: Profimedia

Are 75 de ani, e un rebel și nu are stare. E greu să-l ții în casă pe Rod Stewart, celebrul rocker care e surprins aproape zilnic pe faleza din Palm Beach, Florida. Dacă recent a fost fotografiat dând la pedale, acum a fost reperat pe șezlong, relaxându-se alături de soția sa, în vârstă de 49 de ani.

Pandemia de coronavirus nu pare că îl sperie pe celebrul rocker. Rod Stewart a fost surprins în plină criză epidemiologică dând la pedale și asudând din plin pe faleza din Palm Beach, Florida. Echipat ca un rutier profesionst, rockerul, care are o avere de 300 de milioane de dolari, a ignorat săptămâna trecută avertismentele privind criza declanșată de noul coronavirus și a ieșit la antrenament. Dar nu s-a potolit. Și în weekend a stat tot în aer liber, mai exact la plajă, unde a mers alături de soția sa, Penny Lancaster, și doi dintre copiii săi. Probabil a prins ultima baie de soare, căci primarul din Palm Beach a ordonat ca toate plajele să fie închise, din cauza pandemiei care începe să facă ravagii in SUA (367,758 de cazuri, 10,981 de decese). În statul american Florida au fost înregistrate peste 13.000 de cazuri și 236 de decese.

rod-stewart-sotie1.jpg

penny lancaster
Penny Lancaster are 49 de ani și arată extraordinar
foto: Profimedia

Trebuie să o remarcăm însă pe soția lui Rod Stewart, care a preferat mai mult să se plimbe pe nisip decât să stea pe șezlong, etalându-și bustul voluminos, sută la sută la sută natural. La înălțimea ei de 1,85 metri, de fost topmodel, Penny a furat toate privirile.

Penny Lancaster e cea de-a treia soție a lui Rod Stewart

Penny e cea de a treia soție a lui Stewart, sunt căsătoriți din 2007 și au doi copii, pe Alastair, de 14 ani și pe Aiden (9 ani). El a mai fost însurat cu Alana Stewart, care i-a dăruit o fiică, Kimberly (40 de ani) și un fiu, Sean, 39 de ani. Din mariajul cu Rachel Hunter, Rod are doi copii, pe Renee, de 27 de ani și pe Liam, de 25 de ani. Din relația cu Kelly Emberg, el mai are o fiică Ruby, de 32 de ani. Primul copil al artistului a fost Sarah Streeter, de 54 de ani, crescută de părinţi adoptivi, care a fost născută de fosta lui iubită, Susannah Boffey.

rod-stewart_2.jpg

rod stewart
Rod Stewart are 75 de ani și o avere de 300 de milioane de dolari
foto: Profimedia

Citește și:

“Şi eu!” Nevasta lui Rod Stewart face o dezvăluire-bombă!

Rod Stewart ignoră riscurile de contaminare cu COVID-19 și are 75 de ani! Cum l-au surprins paparazzi zilele trecute

 

 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1