Rod Stewart ignoră riscurile de contaminare cu COVID-19 și are 75 de ani! Cum l-au surprins paparazzi zilele trecute

rod_stewart_acasa_in_florida.jpg

Rod Stewart își face de lucrur în garajul vilei lui din Florida, unde stă în izolare
Rod Stewart își face de lucrur în garajul vilei lui din Florida, unde stă în izolare pe perioada epidemiei
foto: Instagram
Citeste tot despre: 

Rod Stewart are 75 de ani, dar se simte ca la 30 de ani! Rockerul scoțian a ignorat complet avertismentele emise în statul Florida cu privire la riscurile contaminării cu noul coronavirus și a e ieșit marți la o plimbare cu bicicleta. Paparazzi l-au fotografiat echipat corespunzător pentru sport, dar fără mască și fără mănuși de protecție.

Rod Stewart este cel mai bun exemplu că vorba din popor ”Fă ce zice popa, nu ce face popa”, este un mare adevăr. După ce și-a sfătuit fanii prin intermediul rețelelor de socializare să stea în casă și să se ferească de contactul cu alte persoane pentru a nu se contamina cu noul coronavirus COVID-19, starul scoțian în vârstă de 75 de ani a fost susprins la plimbare cu bicicleta. Marți, rockerul scoțian și-a pus casca în cap, s-a echipat cu pantalonii mulați și mănușile fără degete, de biciclist și a ieșit să dea o tură cu bicicleta prin Palm Beach, Florida. Asta în condițiile în care guvernatorul statului a dispus măsuri speciale de izolare la domiciliu pentru persoanele de peste 65 de ani care fac parte din grupa de risc mortal.

rod_stewart_profimedia.jpeg

Rod Stewart are 75 de ani, este în categoria de vârstă de risc, dar ignoră pericolele reprezentate de noul coronavirus
Rod Stewart are 75 de ani, este în categoria de vârstă de risc, dar ignoră pericolele reprezentate de noul coronavirus
foto: Profimedia

Rod Stewart ignoră avertismentele și se plimbă cu bicicleta prin Palm Beach

Rod Stewart a fost surprins în plină criză epidemiologică dând la pedale și asudând din plin pe faleza din Palm Beach, Florida. Echipat ca u rutier profesionst, rockerul care are o avere de 300 de milioane de dolari a ignorat marți avertismentele privind criza declanșată de noul coronavirus și a ieșit la antrenament. El a fost operat cu succes la genunchi în ianuarie și i s-a montat o proteză. Penny Lancaster, soția lui în vârstă de 49 de ani, a declarat într-o filmare postată pe pagina ei de Instagram că a trebuit să îl îmbete bine înainte de a-l convinge să mănânce zilele trecute pieptul de pui, cu mazăre și salată pe care îl gătise. Stewart nu suportă izolarea la domiciliu și iese ori de câte ori are chef din casă fără să respecte normele de siguranță. Acum cinci zile a fost să îi cumpere fiului lui Alastair, de 14 ani, o placă de surf.

Citește și:

Rod Stewart și fiul au bătut un agent de pază

Au făcut copii la vârsta pensionării

El face sport, dar își trimite soția la cumpărături

Este clar că Rod Stewart este răsfățatul familiei. Când vine vorba să iasă din casă pentru a se relaxa, Rod este primul la ușă. Însă când trebuie făcute cumpărături pentru casă, Penny Lancaster este cea care se ocupă de cele necesare familiei. Ea merge cu Aiden de 9 ani la târguieli, în timp ce Rod stă în garaj cu fiul lui Alastair și Sean și se prostesc cu vopseluri. Penny e cea de a treia soție a lui Stewart și sunt căsătoriți din 2007. El a mai fost însurat cu Alana Stewart, care i-a dăruit o fiică, Kimberly (40 de ani) și un fiu, Sean, 39 de ani. Din mariajul cu Rachel Hunter, Rod are doi copii, pe Renee, de 27 de ani și pe Liam, de 25 de ani. Din relația cu Kelly Emberg, el mai are o fiică Ruby, de 32 de ani.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1